Spring til indhold

Pfizer aktier 2024 (Købsguide samt kurs)

PFE
Pfizer, Inc.
NYSE
$28.62
$0.075
0.26%

Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Køb Pfizer aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler eToro som har gratis kurtage.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort og Bankoverførsel
Trin 4. – Søg nu efter Pfizer aktier
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du Pfizer aktier

Pfizer aktier Kurs i realtid

Ovenfor får du vist den aktuelle kurs på Pfizer aktier i realtid, som opdateres hele tiden. Du kan her følge den nyeste Pfizer aktie kurs.

Guide til køb af Pfizer aktier 2024

Det er ganske nemt at investerer i Pfizer aktier og det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe Pfizer aktier. Du kan også købe Pfizer aktier igennem din bank, men det koster en del mere.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine Pfizer aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe Pfizer aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe Pfizer aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Der er danske platforme hvor du betaler op imod 100 kr. i minimumskurtage når du køber aktier, og her vil vi hellere købe aktier for pengene.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees


2. Få en handelskonto

oprettelse af konto på etoro

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du blot udfylde dine informationer. Derefter vil du få adgang til platformen. Når du skal til at investere, skal du indsætte penge på din konto.

indsæt penge etoro

Når du har indsat penge på din konto hos eToro, så er du klar til at købe dine aktier. Du bør overføre pengene som USD, for at slippe for ekstra gebyr. Du kan vælge at overføre med betalingskort eller bankoverførsel.

Nu kan du købe Pfizer aktier.


3. Sådan Køber Pfizer aktier

Så snart du har indsat penge på din eToro konto, så er du helt klar til at købe Pfizer aktier.

pfizer aktier

Når du skal finde Pfizer aktier, så skal du blot søge efter dem i søgefeltet. Du kan direkte fra søgefeltet handle eller klikke på den, for at læse mere omkring aktien og se dens kursudvikling.

For at købe den, skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb Pfizer aktier

Så snart du har klikket på ”Handl” kan du vælge om du vil investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

køb pfizer aktier

Uanset hvilke du vælger, så vil det give det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene frem for den anden. Så snart du har valgt det beløb eller det antal du vil købe, så klik på ”Åben handel” som ses hvis markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed Pfizer aktier.

Læs mere omkring aktiehandel

Historien om Pfizer

Pfizer blev grundlagt tilbage i 1849 af Charles Pfizer og Charles Erhart. Pfizer er en af de største medicinal virksomheder i verden, og sælger for over 50 millarder dollars, mens de samtidigt bruger astronomiske 8 milliarder dollars på forskning og udvikling af medicinal produkter.

Pfizer står bag en af de topsælgende medicinal produkter såsom Ibrance og immunologilægemidlet Xelijanz som er kraftlægemidler. Pfizer sælger produkterne i hele verden og det internationale salg er knap 50% af hele virksomhedens omsætning.

Charles Pfizer og Charles Erhart var fætre, og det var to unge iværksættere som grundlagde Pfizer. De havde nemlig lånt hele 2500 dollars af Charles Pfizer’s far, som dengang var utroligt mange penge, for derefter at åbne deres fabrik som hed ”Charles Pfizer & Company”, som åbnede i Brooklyn, New York.

Idag er Pfizer en enorm medicinal producent som i 2019 købte lægemiddel-kandidaten Akcea Therapeutics for en pris på hele 10,5 milliarder kroner. Dette betyder at de har overtaget de globale rettigheder til lægemidlet, som er mod kardiovaskulære – og metaboliske sygedomme. En del af handlen gjorde også at de har ansvaret for at dække de fremtidige omkostninger til at udvikle lægemidlet, mens Akcea har sørget for at de kan bidrage til salgsarbejdet på det amerikanske markedet samt andre markeder. Hvis du har brug for yderligere hjælpe så læs vores artikel: Køb aktier

Konklusion

Pfizer var den første medicinal producent der fik godkendt deres Corona-vaccine, som vil bidrage til en kæmpe milliardomsætning i de kommende år, kombineret med en stor mængde af lægemidler som de også forsætter med at omsætte i voldsomme mængder, og de kommer løbende med nye lægemidler. Pfizer er en af de største lægemiddelproducenter i verden, og det er samtidigt også en af de aktier der bliver handlet mest.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe Pfizer aktier?

Du kan købe Pfizer aktier på langt de fleste handelsplatforme som f.eks. eToro.
(Læs hvordan du køber Pfizer aktier her)

Hvad er kursen på Pfizer aktier nu?

Kursen på Pfizer aktier skifter hver eneste dag. Du kan se den opdaterede kurs på Pfizer aktier i vores graf, som opdateres i realtid.

Er Pfizer aktier en god investering?

Det kommer an på mange ting. Læs vores artikel, så du selv kan vurdere om Pfizer aktier er en god investering for dig.

5/5 - (11 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *