Mine erfaringer med mintos efter 4 måneder

Nu syntes jeg, at det er på tide at i får en lille anmeldelse af mine erfaringer med Mintos efter 4 måneders investering.

 

Jeg startede med at investere i Mintos d. 31/07/17. Så det er lidt over 4 måneder siden at jeg stiftede mine første erfaringer.

 

Min erfaring med mintos

 

erfaringer med mintos efter 4 måneder
Status for min Mintos konto

 

Jeg overførte 10.000 kroner, dog blev de grundet gebyrer til Euro til 9958,55 kroner, altså 1338,21 euro. Jeg overførte med TransferWise som jeg har skrevet en artikel om, da dette er langt billigere end at overføre igennem banken, og det er faktisk endnu lettere end at overføre igennem banken syntes jeg.

Resultatet efter 4 måneder har været rigtig fint og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Et afkast på 11,67 % og jeg har ramt en rente på 49,46 Euro. Dette er 368 danske kroner i afkast.

 

Det lyder måske ikke af meget, men et afkast på 11,67 % kunne jeg ikke finde i nærheden af, hvis jeg blot havde dem stående på en bankkonto eller ved aktieinvestering.

Og med mintos buy back funktion, så er alle lån blevet tilbage igen uden problemer mens jeg ikke har pillet ved mintos siden jeg startede.

I dag er min balance 10345.82 kroner (1390,25 euro) og da renters rente effekten også hjælper til, så vokser afkastet måned for måned.

 

erfaringer med mintos efter 4 måneder
Min Mintos balance

 

Mine erfaringer med Mintos autoinvest

 

erfaringer med mintos efter 4 måneder
Min auto invest

 

Jeg har valgt at lade mine investeringer hos Mintos køre fuldstændig automatisk, lige siden jeg startede min første investering hos Mintos. Jeg har valgt alle loan orginators som tilbyder buyback, dog har jeg stadig fravalgt Danmark og Georgien, da der tidligere har været problemer i disse lande med nogle betalinger.

 

Jeg har startede med at forlænge min låneperiode hos mintos, fra 36 måneder til 80 måneder, da jeg efter denne testperiode vil forsætte mine investeringer hos mintos grundet gode erfaringer. Jo længere tid man vælger at investeringerne skal løbe hos mintos, jo højere er afkastet, og da jeg kun investere langsigtet (+10-15 år) så betyder det ingenting for mig at det er med lang løbetid.

Jeg har også sat min auto invest til kun at investere 10 euro i hvert lån, og ikke investere i lån, jeg allerede har investeret i, for at diversificere mine investeringer så meget som overhoved muligt.

 

Fremtids planer med Mintos

 

Da jeg har gode erfaringer med Mintos efter de første 4 måneder, så tør jeg godt sige at jeg forsætter med at investere i denne crowdlending platform. Buyback funktionen fungere upåklageligt, og afkastet er rigtig fint.

 

Da de i december tilbyder op til 5 % i bonus når man investere i de lån som har en lang varighed, så kan jeg sagtens anbefale at starte investeringerne i december. Jeg fik lige en mail i dag om at de har givet mig 2,40 euro ekstra fordi mine investeringer geninvesterer i langsigtede lån. Ikke et stort beløb, men 17 kroner ekstra siger man da ikke nej til.

Se kampagnen her: 

 

erfaringer med mintos efter 4 måneder
Min ekstra bonus for at investere i langsigtede lån i december

 

Hvis du også får lyst til at prøve at investere igennem Mintos eller har mine erfaringer med mintos skabt noget interesse i crowdlending, så kan du få 1 % i bonus på alle dine investeringer i de første 90 dage, hvis du klikker på dette link.

 

Relaterede artikler:

Hvad er crowdlending investering – Mintos.com

Hvad er crowdlending investering – Bondora.com

Hvad er Crowdlending? Guide til Crowdlending

 

stabilokonomi Forfatter