Spring til indhold

3 tips til at finde det bedste mobilabonnement

3 tips til at finde det bedste mobilabonnement

I et marked, hvor der hele tiden kommer nye spillere ind, nye produkter, pakker og tilvalg kan det være svært at gennemskue, hvornår man egentlig kigger på et godt tilbud.

Vi har her samlet 3 tips til, hvordan du finder det bedste mobilabonnement.

Find ud af, hvad dine behov er

Først og fremmest skal du vælge det bedste mobilabonnement, der dækker dine behov – hverken mere eller mindre end det.  Derfor skal du, inden du begynder at lede efter det bedste mobilabonnement, finde ud af, hvordan dit forbrug af mobiltelefoni er.

Danskere bruger i gennemsnittet under 10 GB data månedligt, mens de fleste har abonnementer der giver dem 20, 50 eller endda fri data – det er jo naturligvis aldeles unødvendigt, og der kan være mange penge at spare ved blot at vælge et bedre mobilabonnement med færre GB data.

Du kan ofte på selvbetjeningssiden ved din nuværende udbyder se, hvor meget data du bruger månedligt.

Find dit nye mobilselskab

Find det bedste mobilabonnement uden alt det overflødige

Mange mobilselskaber tilbyder nu mobilabonnementer med en lang række tilvalgsprodukter, såsom adgang til Netflix, HBO eller Spotify, men det kan kun betale sig, hvis du rent faktisk bruger dem alle.

Har du ikke i forvejen tænkt dig at bruge de forskellige tilvalgsprodukter, kan det oftest bedst betale sig at købe det bedste mobilabonnement uden dikkedarer. Her er det også vigtigt at sikre sig, at man ikke støder på lange bindingsperioder, oprettelsesgebyrer eller meget begrænset EU-telefoni, da disse skjulte omkostninger ofte kan føre til, at det rent faktisk bliver langt dyrere end forventet.

Find et bedst-i-test mobilabonnement

De fleste mobilselskaber vil selv påstå, at de har det bedste mobilabonnement, og derfor er det også vigtigt at bruge sin sunde fornuft i jagten efter det rigtige mobilabonnement.

Nok den bedste måde at vurdere, hvilket mobilabonnement er bedst til dig er ved at høre hvad andre siger om det. Her kan du bl.a. finde inspiration ved Forbrugerrådet TÆNK eller sammenligningssider som samlino.dk, mobilabonnement.dk eller abonnementspriser.dk, som alle fire har til formål at finde de bedste mobilabonnementer til de bedste priser.

Alle fire sider fremhæver eksempelvis den danske frembrusende televirksomhed Duka som et af de bedste mobilselskaber i Danmark. De lægger især vægt på dukaTALE 10 GB, der for blot 99 kr./md. giver dig fri tale, fri SMS/MMS og 10 GB data til og i hele EU, Norge, Færøerne og Island. dukaTALE har hverken binding, oprettelsesgebyrer eller andre skjulte omkostninger, og netop derfor bliver de fremhævet som det bedste mobilabonnement. dukaTALE benytter sig af TT-netværket, som af mange er anerkendt som det bedste mobilnetværk i hele Norden, og derfor vil du sjældent opleve dårlig forbindelse

Prøv Nordens bedst mobilnetværk

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *