Spring til indhold

4 billigere alternativer til sommerferien

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være en udfordring at få pengene til at hænge sammen i hverdagen for en lille familie, men endnu sværere er det, når der skal planlægges ferie. Heldigvis behøver det ikke altid at økonomisk drænende, når ferien skal afholdes. Der er mange alternative måder at få slappet af på, her giver vi dig 4 styk!

Med bilen rundt i Europa

Det er blevet mere og mere populært at have flere destinationer på den samme rejse, så I ser mest muligt. Dette kan lykkedes ret simpelt ved et billeje, en godt pakket kuffert og lidt planlægning. Det kan ende med at blive en smule dyrt, hvis du ikke planlægger den type rejse i god tid. Det kan godt betale sig at kigge på overnatninger lang tid før, I ønsker at komme afsted. Tjek evt. AirBnb for overnatningsmuligheder i lokale områder. Bilrejsen giver dig også muligheder for at se nogle mindre turistede steder i verden – udnyt det!

Stay-cation i lokalområdet

Det er nok sjældent, at du virkelig går på opdagelse i dit eget lokalområde, men nu er tiden inde. Planlæg den hyggeligste stay-cation ved at ransage dit lokalområde for oplevelser. Planlæg daglige ture, hvor I får spist is, set naturområder og badet ved vandet. Når aftensmadstiden nærmer sig, kan I udfodre hinanden i familien og kokkere mad fra forskellige verdenslande, så feriestemningen forstærkes.

To-hjulet ferie

Cyklen er jo danskerens bedste ven, så hvorfor ikke tage den med på ferie også! Her har du igen mulighed for at se nogle steder, som du ikke ville se, hvis du blot hoppede på et fly og landede i en lufhavn. Planlæg ruterne omhyggeligt, så I altid er sikre på at have et sted at sove, spise og komme i bad, hvis det er nødvendigt. Hvis I som familie et helt hardcore, kan I vælge at pakke et telt med på cyklen og sove i det fri – husk at der i Danmark findes mange offentlige shelters.

Dansk ø-hop

Danmark består af mange flere øer, end du tror – og hvad er hyggeligere end en tur med færgen. Hop rundt på de danske øer og se de forskellige dele af landet. Du kan f.eks. spise kæmpetarteletter på Alrø eller hoppe i spa i en nedlagt kirke på Læsø. Valget er dit, men igen så skal der bestilles i god tid, hvis du vil spare penge. Hvis I har lyst til at kombinere ferien, kan I jo tage cyklen med og eventuelt et telt til at sove i det fri.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *