Spring til indhold

7 gadgets til kryptohandel

7 gadgets til kryptohandel

Efter at været i massiv modvind fra den etablerede finansverden i sin spæde begyndelse er der efterhånden ingen tvivl om, at kryptovaluta er kommet for at blive. Den seneste rapport fra Statista sætter antallet af brugere til 50 millioner på verdensplan, og da der kontinuerligt introduceres nye kryptovalutaer, kommer det tal bare til at vokse sig endnu større.

Der er imidlertid stadig en overvægt af folk med teknisk interesse blandt investorerne i kryptovaluta, og derfor er markedet for gadgets, der kan assistere i handlerne næsten i lige så stor vækst som selve kryptovalutaerne.

Det er alt fra enheder, der kan gemme dine adgangskoder, til avanceret sikring mod hackere, der er i høj kurs på markedet, og vi har samlet en række af de mest populære herunder.

HooFoo – hackersikker krypto-wallet

Som de fleste nok ved er kryptovalutaer en af sikreste måder at flytte penge rundt på. Deres krypterede natur gør dem uovertrufne til brug på kryptovenlige casinoer og lignende sites, hvor du kan være interesseret i at overføre penge til uden at afsløre dine finansielle oplysninger.

Den kryptovaluta, du skal overføre, skal imidlertid komme et eller andet sted fra, og her kommer HooFoo ind i billedet. HooFoo er en kombination af mobilapp og hardware-wallet, der med en ultrasikker Bluetooth 4.0-forbindelse overfører din kryptovaluta praktisk taget hackersikkert.

Enheden er kompatibel med både OS and Android og understøtter en bred vifte af kryptovalutaer

Betjeningen er så nem, at selv en begynder kan kaste sig direkte ud i det, og så fremstår selve enheden ovenikøbet i et lækkert minimalistisk design.

Trezor One – hardware-wallet

Mens vi er i gang, snupper vi lige en hardware-wallet mere. Trezor One er intuitivt opbygget til begynderen og fuld af funktioner til eksperten, så du kan handle dine op til ti kryptovalutaer med ro i sindet uanset din erfaring.

Du kan koble den til både din computer og din smartphone med micro-USB, og den vejer kun 12 gram, så du kan have den med dig overalt.

Trezor Ones vigtigste fortrin er imidlertid dens sikkerhed. Udover at være uimodtagelig for vira og keyloggere er den nemlig også hackersikker – du behøver ikke at tage backup, og du behøver ikke at gemme noget som helst andre steder.

Tixie – det digitale pengeur

Timing er altafgørende i kryptoverdenen. Som i al anden investering skal du vide, hvornår du skal købe, og hvornår du skal sælge, og her kan kan Tixie give dig uvurderlig hjælp

Tixie ligner et klassisk digitalt vækkeur, men i stedet for at vække dig om morgenen, giver det dig information om kursen på kryptovalutaer i realtid og i din lokale valuta.

Mere vigtigt er det dog, at du kan give Tixie adgang til dine egne konti, så du kan flytte valuta rundt imellem dem via urets interne teknologi.

Tixie har selvfølgelig også almindelige urfunktioner som tid og temperatur – og USB-porte, så du altid har en oplader lige ved hånden.

Shark Mini – 4 GPU mining rig

Har du mod på at mine din egen kryptovaluta, kan det være en idé at investere i en dedikeret mining rig.

Shark Mini er en hurtig, sikker og frem for alt kompakt måde at mine over 50 forskellige kryptovalutaer på. Den er designet til at spare dig både tid og penge, fordi du kan foretage en lang række handlinger som reboots og indstilling af core clocks på afstand.

Hvis du tidligere har holdt dig fra mining rigs pga. deres ry for langsommelighed og sikkerhedsproblemer, så kan Shark Minis efterhånden ret signifikante brugertilfredshed måske få dig på andre tanker.

Phrasekeeper –backup af kryptokoder

Hvis du har tendens til at glemme dine adgangskoder, så er du nødt til at investere i en Phrasekeeper. Adgangskoder til krypto-wallets har med god grund en tendens til at være både lange og snørklede, og det er svært at forestille en større katastrofe end at have mistet sin kode, den dag den store gevinst skal indløses.

Her kommer Phrasekeeper ind i billedet. Phrasekeeper er ganske enkelt en praktisk taget uforgængelig kobberplakette, der kan indeholder op til 24 ord eller 126 cifre.

Og her er ikke noget med indtastninger på tastatur eller kuglepen. Du hamrer simpelthen din adgangskode ind i kobberet med de medfølgende bogstav- og talstempler, så de aldrig nogensinde forsvinder igen.

Phrasekeeper er fuldstændig vandfast og har et smeltepunkt på over 1.000 ˚C.

HODL-sweater

I den lidt mindre seriøse afdeling for krypto-gadgets finder vi den perfekte julegave til manden, der har alt: En HODL-sweater.

”Hold on for dear life” er blevet lidt af en buzz phrase i krypto-verdenen, og med HODL på brystet kan du hurtigt gøre dine omgivelser opmærksom på, at du er en af dem, der er med på vognen.

Den kan selvfølgelig også bruges som en form for hadegave/vink med en vognstang til onkel Poul, der aldrig holder op med at tale om Bitcoins til familiemiddagen, når han først er kommet i gang.

Layer Trove – bærbar krypto-wallet

Vi har allerede været inde på hackersikre og uforgængelige wallets, men du skal selvfølgelig ikke snydes for en, du kan tage på.

Layer Trove er designet af Ben Hubert og ligner mest af alt et eksklusivt armbåndsur. Ud over at fungere som en lækker accessory giver en Layer Trove dig imidlertid adgang til at gå online og foretage handler med et øjebliks varsel, uanset hvor du befinder dig.

Layer Trove kommer med en integreret app og en oplader/stander, mens sikkerheden varetages ved at opbevare dit kryptosystem offline beskyttet af et biometrisk identifikationssystem, der bogstaveligt talt fungerer ved, at systemet genkender din hjerterytme.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *