Anmeldelse af Reinvest24

   

(Nyhed)Tjen penge med CopyTrading

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Lær at kopiere professionelle investorer med vores kursus

Har du nogensinde overvejet at lave ejendomsinvestering, men har haft svært ved at finde kapitalen, som er nødvendigt for at komme i gang med at investere i ejendomme? Eller bryder du dig ikke om at have lejere i din ejendom, som kan ringe til dig døgnet rundt, hvis der skal ordnes en vandhane eller et løbende toilet? Så kan Reinvest24 måske være den perfekte platform til dig.

Med Reinvest24 får du lov at blive ejendomsinvestor og lave ejendomsinvestering, uden alt det administrative, og du kan komme i gang for kun 100 euro (750 kroner).

Ejendomsinvestering er en af de ældste typer investering der findes og også en af de mest kendte.

Hvad er Reinvest24?

Reinvest24 er en crowdlending, eller nærmere end crowdfunding platform, hvor du kan investere i forskellige ejendomme, sammen med andre investorer fra hele verden. Alt det kræves for at du kan investere igennem Reinvest24 er at du er 18 år gammel og kan verificeres med billede ID. Deres crowdfunding platform blev lanceret i 2018, og er derfor en af de nyeste på markedet, men teamet bag Reinvest24 har været på ejendomsinvesterings markedet siden 2005 og har været i projekter hvor de har investeret i ejendomme, købt og solgt ejendomme og udviklet teknologien som står bag platformen.

Der er allerede investeret for over 10 millioner euro, (over 70.000 millioner kroner) i mere end 10 projekter, og der er blevet tilbage betalt 3 millioner euro i afkast til investorerne.

Hvorfor investere i ejendomme?

Ejendomsinvesteringer er en af de ældste, men også en af de mest kendte investeringsformer. Det er der mange årsager til, men en af de store årsager er fordi at man som ejendomsinvestor investere i mursten, og derfor har en meget lille risiko for at ens investering taber hele sin værdi i forhold til aktier og lignende værdipapirer.

Derudover så giver ejendomsinvestering også en relativt passiv indkomst, og du får lov at opkræve lejeindtægter hver eneste måned fra dine lejere. Dette giver et sikkert afkast på din investering.

Bliv ejendomsinvestor med Reinvest24

Hvis du gerne vil prøve at investere i ejendomme, men ikke har den fornødne kapital til at begynde, og derudover måske frygter alt den administration som ejendomsinvestering kan medføre, så er Reinvest24 sandsynligvis lige en platform for dig.
Her kan du få lov til at investere i forskellige ejendomme, lejligheder og andre projekter sammen med andre investorer. Her får i andele af de forskellige ejendomme, og hver eneste måned modtager du lejeindtægter fra lejerne, og når du engang vil sælge dine andele for at få frigivet din kapital, så vil du også modtage den værdistigning der potentielt er kommet med tiden. Så du tjener både rente indtægter og værdistigning på din investering.

Udover at du hver måned får lejeindtægter, så har du ingen administration med din ejendomsinvestering, hvilket betyder at Reinvest24 står for alt lige fra at finde lejere, vedligeholdelse og indkrævning af månedlig husleje. Det er praktisk talt en helt passiv investering.

Så meget kan man tjene

Med min første investering på blot 100 euro, så har de en funktion på Reinvest24’s hjemmeside, hvor du kan se hvor meget du tjener på din investering. I mit tilfælde så tjener jeg (som du kan se på nedstående billede) 14,6 euro på min investering.

mine erfaringer med reinvest24 anmeldelse 4

Klik her og scroll ned på midten af forsiden, og udregn hvor meget du selv kan tjene på din egen investering.

Hvordan begynder du at investere?

Det er utroligt let at oprette en bruger hos Reinvest24. Hvis du har en facebook eller google konto, så er du klar efter bare et par klik, så er du klar til at komme i gang med din investering.

anmeldelse af reinvest24 - sådan laver jeg ejendomsinvestering

Når du har gjort dette, så er du faktisk allerede i gang, og kan lave din første overførsel til platformen, og så er du i gang med at investere i ejendom. 

Hvordan fungere platformen?

Når du har oprettet dig, så kan du se deres udbud af projekter og ejendomme, som du kan investere i. Du får en hel masse informationer til at vurdere hvilke projekter som du finder mest interessante, hvor du kan se billeder af ejendommene, få informationer om området samt det årlige afkast i procent på ejendommen.

Jeg vil forsøge at vise nogle billeder fra siden for at give dig et bedre indblik i hvordan det hele fungere. 

Investering i ejendomme

Du vil kunne finde en masse informationer om de forskellige ejendomme, inden du begynder at investere.

Nedenfor kan du se et overblik over nogle færdigfinansieret ejendomme samt en ny ejendom som er i gang med at blive finansieret.

Kom igang med ejendomsinvestering - Anmeldelse af Fastinvest24

Når du klikker ind på en af projekterne, så vil du kunne se selve ejendommen, hvor der er et billede galleri.

anmeldelse af reinvest24 - sådan laver jeg ejendomsinvestering 2

På det nedstående billede, får du et økonomisk overblik over selve ejendommen, hvor du også kan se hvor meget det årlige afkast i procent er før og efter omkostninger.

Investering i ejendomme med Reinvest24 - Ejendomsinvestering

Overblik over indkomsten som man vil opnå på sin investering. Det er let at se hvordan ens portefølje vil udvikle sig over tid, hvilket er super sjovt at følge med i.

mine erfaringer med reinvest24 anmeldelse 3

Ingen tab

Der er ingen buyback garanti hos Reinvest24, men her er der en stor fordel ved at investere i ejendomme. Du har nemlig en mindre risiko end med f.eks. aktier eller lignende investeringer, da du investere i mursten. Derudover så er der stillet sikkerhed i ejendommene, hvilket gør at man som investor føler sig tryg ved at investere igennem platformen.

Fordele og ulemper

Der vil altid være fordele og ulemper ved forskellige typer investeringer, og det kan virke komplicerede at begynde på at investere i ejendomme. Derfor har jeg fundet nogle af de fordele og ulemper der er ved at investere med Reinvest24 i forhold til selv at stå for ejendomsinvestering.

Fordele

 • Man kan oprette en konto med få klik
 • Man kan investere i ejendom billigt med kun 100 euro
 • Ingen administration
 • Højt afkast på i gennemsnit 14,6 % om året
 • Man kan blive udlejer, og få månedlige lejeindtægter hver måned.

Ulemper:

 • Man bestemmer ikke selv hvem lejerne er.
 • Det er store projekter, så der måtte godt være endnu flere investeringsmuligheder på platformen (læs nedenfor)

Hvor mange nye ejendoms projekter forventer de at få i fremtiden?

Jeg har kontaktet Reinvest24 og spurgt om hvor mange nye projekter og ejendomme de forventer, at der kommer på platformen i den nærmere fremtid, da jeg fortrækker at sprede mine investeringer så meget som muligt.

Tanel Orro, som er direktør for Reinvest24 har svaret:

’’Vi søger konstant efter nye ejendoms projekter. Vi har allerede nogle i vores pipeline, men vi har i ingen tidslinje på nuværende tidspunkt. Vi forsøger at tilføje noget nyt hver måned, så i november så vil der blive tilføjet en ny. Når investor grundlaget vokser, så vil vi forsætte med at tilføje nye projekter oftere’’.

Dette giver mig som investor en tryghed i at de ikke bare kaster sig hovedløst ud i projekter, men at de tager det stille og roligt, og afventer at de får det nødvendige antal investorer. De har ikke for travlt med at opnå vækst, men fokusere mere på at få opbygget en stabil platform.

Sådan fungerer det

 1. Invester i ejendomme.

Opret en konto og log ind i systemet. Vælg herefter den ejendom som du gerne vil investere i. Køb andele og begynd at tjene penge fra denne ejendom.

 1. Få månedlige huslejeindtægter

Dine investeringer arbejder for dig nu, mens Reinvest24 står for alt administrationen og papirarbejdet.

 1. Geninvester dit afkast

Geninvester dit afkast og forøg din passive indkomst yderligere.

 1. Nyd processen.

Nu kan du endeligt nyde processen ved at investere i ejendom uden alle problemer og stress.

Min egen investering i ejendom med Reinvest24

Jeg har selv gået med en drøm om at blive ejendomsinvestor, og derfor har jeg ledt med lys og lygte efter en crowlending / crowdfunding platform, hvor jeg kunne komme til at eje ejendom, uden at skulle stå for alt det administrative med at finde lejer, lave lejekontrakter, vedligeholdelse og indkræve betalinger. Jeg har derfor lavet en test investering på 100 Euro, for at teste platformen af, og prøve at investere i en ejendom. Jeg må dog indrømme, at efter at have investeret i min første ejendom, så kommer jeg nok snart til at investere endnu mere igennem platformen. Jeg har faktisk allerede overført 100 euro mere til kontoen, som skal investeres i det næste projekt.

Jeg føler virkeligt at Reinvest24 har lykkes med deres mission, om at kunne skaffe investorerne en passiv indkomst. Deres historie over de sidste 10 år, har givet et årligt afkast på 14,6 % om året i afkast, og når man ser på deres nye projekter, så ser det rigtigt fornuftigt ud. Og jeg kan godt lide tanken om at jeg hver måned tjener penge på husleje fra mine lejere, og engang i fremtiden potentielt kan sælge mine andele i ejendommene med en værdistigning, ligesom jeg ville kunne med en rigtig ejendom.

Nedenfor kan du se et billede af den lejlighed jeg ejer andele i nu.

min ejendomsinvestering erfaringer invester i bolig

Konklusion

Hvis du leder efter en ejendomsinvesterings platform, hvor du kan få lov til at føle dig som en udlejer, og syntes at den månedlige husleje, som du får med ejendomsinvestering er interessant, så er Reinvest24 et glimrende valg. Platformen er let at bruge, og hjælpen hvis man har spørgsmål er virkelig god. Med et historisk afkast på 14,6 % om året i afkast på sin investering, hvad mere kan man så ønske sig?

Når det er sagt, så håber jeg på at de får endnu flere projekter på platformen, så man kan sprede sine investeringer endnu mere. Men med Reinvest24 så kommer du så tæt på at være en rigtig udlejer som du overhoved kan. Men der er kun en måde at finde ud af om du kan lide det. Hvorfor ikke prøve dem selv?

Læs også:

Sådan kommer du i gang med ejendomsinvestering

Begynder guide til crowdlending

   

(Nyhed)Tjen penge med CopyTrading

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Lær at kopiere professionelle investorer med vores kursus

2 tanker om “Anmeldelse af Reinvest24”

 1. Hej Mark
  Angående ReInvest24, er de 14,6% så ikke netto? Dvs. at det løbende udbytte (husleje), du får, er meget lavere? Jeg går ud fra, at du først skal fratrække værdistigningen af ejendommen, som du først får, når du sælger den – og den er jo også ret usikker som aktier eller andet. Selvfølgelig en anden aktivklasse. Derudover skal du vel også trække deres udgifter? Hvad har du så faktisk tilbage i lejeindtægt?
  Har jeg forstået det rigtigt?
  Ligger det så meget over f.eks. Brickshare, som typisk ligger på 3-4% efter omkostninger og uden eventuelle værdistigninger?
  God dag
  vh Tina

  1. Hej Tina,

   De 14,6 % er ifølge Reinvest24 både Lejeindtægter og ”forventede” prisstigning på ejendommen. Men dog er lejeindtægten nok en smule højere end Brickshare, da der bliver investeret i at renovere ejendommene. Dog er risikoen selvsagt også en smule højere, da man investere i de baltiske lande.

   Man skal forvente at afkastet er en smule højere end Brickshare hos Reinvest24, men risikoen er også en smule højere. 🙂

   Mvh
   Mark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *