Spring til indhold

AstraZeneca aktier 2024 (Købsguide samt kurs)

AZN
Astrazeneca PLC
NasdaqGS
$79.24
$1.30
1.67%

Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Køb AstraZeneca aktier – Lynguide

Trin 1. – Vælg den handelsplatform med laveste kurtage og gebyrer. Vi anbefaler eToro som har gratis kurtage.
Trin 2. – Opret en konto ved blot at udfylde dine informationer
Trin 3. – Indsæt nu penge på din konto, som kan gøres med enten betalingskort, Bankoverførsel eller Paypal. (Minimum 200 dollars)
Trin 4. – Søg nu efter AstraZeneca
aktier
Trin 5. – Vælg det ønskede beløb og klik nu på ”Køb” – Nu har du AstraZeneca
aktier

AstraZeneca aktier Kurs i realtid

Ovenfor får du vist den aktuelle kurs på AstraZeneca aktier i realtid, som opdateres hele tiden. Du kan her følge den nyeste AstraZeneca aktie kurs.

Guide til køb af AstraZeneca aktier 2024

Det er ganske nemt at investerer i AstraZeneca aktier, som især er kendt for deres Covid-19 vaccine og det kræver kun at du opretter dig på en handelsplatform hvor du kan købe AstraZeneca aktier. Du kan også købe AstraZeneca aktier igennem din bank, men det koster en del mere.

Hvis du vil undgå at betale for mange dyre gebyrer, når du skal købe dine AstraZeneca aktier, så har vi lavet en enkel guide hvor du med et par enkle trin ved hvordan du kan købe AstraZeneca aktier.

1. Vælg en handelsplatform

Når du skal købe AstraZeneca aktier, så skal du vælge en handelsplatform. Du bør vælge den billigste og bedste handelsplatform.

Vi kan anbefale eToro, hvor du kun betaler 0 kr. i kurtage ved køb af aktier. Der er danske platforme hvor du betaler op imod 100 kr. i minimumskurtage når du køber aktier, og her vil vi hellere købe aktier for pengene.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees


2. Få en handelskonto

oprettelse af konto på etoro

Når du lander på eToro’s hjemmeside, så skal du blot udfylde dine informationer. Derefter vil du få adgang til platformen. Når du skal til at investere, skal du indsætte penge på din konto.

indsæt penge etoro

Når du har indsat penge på din konto hos eToro, så er du klar til at købe dine aktier. Du bør overføre pengene som USD, for at slippe for ekstra gebyr. Du kan vælge at overføre med betalingskort og Paypal, med minimum 200$ eller bankoverførsel hvor minimum er 500$.

Nu kan du købe AstraZeneca aktier.


3. Sådan Køber du AstraZeneca aktier

Så snart du har indsat penge på din eToro konto, så er du helt klar til at købe AstraZeneca aktier.

astrazeneca aktie

Når du skal finde AstraZeneca aktier, så skal du blot søge efter dem i søgefeltet. Du kan direkte fra søgefeltet handle eller klikke på den, for at læse mere omkring aktien og se dens kursudvikling.

For at købe den, skal du blot klikke på ”Handl”.

4. Køb AstraZeneca aktier

Så snart du har klikket på ”Handl” kan du vælge om du vil investerer for et bestemt beløb eller købe et bestemt antal aktier.

astrazeneca aktie kurs

Uanset hvilke du vælger, så vil det give det samme i sidste ende, men nogle investorer fortrækker den ene frem for den anden. Så snart du har valgt det beløb eller det antal du vil købe, så klik på ”Åben handel” som ses hvis markedet er åbent, mens der står ”Indstil ordre” hvis markedet er lukket. Nu ejer du hermed AstraZeneca aktier.

Læs mere i vores guide hvor du kan lære mere om køb af aktier her

Historien om AstraZeneca

AstraZeneca er blandt en af de største medicinalvirksomheder i verden, og blev skabt da den svenske Astra samt det engelske Zeneca tilbage i 1999. Denne fusion gjorde at selskaberne kunne forene deres kræfter, i et fælles partnerskab som i dag fremstiller medicin mod sygedomme såsom cancer, hjertesygdomme, neurologiske sygdomme, astma m.v.

AstraZeneca er særligt blevet kendt i medierne efter at de har skabt deres vaccine mod Covid-19 hvilket særligt har givet dem endnu mere fokus, da de har været blandt de første til at knække koden til denne vaccine.

Skal man købe AstraZeneca aktier?

Det er ikke nemt at svare på om man skal købe AstraZeneca aktier, da det kommer an på utroligt mange parametre og derfor kan man ikke give et præcist svar på om det er en god investering at købe AstraZeneca aktier.

Der er et stort potentiale for AstraZeneca i fremtiden med deres covid-19 vaccine, men derudover så har de også mange flere produkter i deres portefølje af lægemidler. Der er formenligt mange investorer der har fået øjnene op for deres vaccine, men der er også en stor konkurrence iblandt de store medicinal virksomheder omkring vaccinen, hvilket naturligvis også er en risikofaktor.

Det er utroligt svært at forudsige fremtiden for AstraZeneca eftersom der er en række faktorer som har stor betydning for deres selskab. Derfor skal du gøre dig nogle grundige overvejelser, hvis du vil købe AstraZeneca aktier, da det kan blive utroligt lukrativt hvis deres vaccine og fremtidige medicinalprodukter bliver succeser, mens det samtidigt kan gå den modsatte retning hvis dette ikke er tilfældet. Du kan som investor læse mere på deres investeringsside.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe AstraZeneca Aktier?

Du kan købe AstraZeneca Aktier på de fleste online handelsplatforme såsom f.eks. eToro.
(Læs hvordan du køber AstraZeneca aktier her)

Hvad er kursen på AstraZeneca aktier nu?

Kursen på AstraZeneca aktier skifter alle handelsdage. Du kan se den nyeste kurs på vores graf som opdateres i realtid.

Er AstraZeneca aktier en god investering?

Det afhænger af mange ting. Læs vores artikel, for derefter selv at vurdere om AstraZeneca aktier er en god investering for dig.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *