Spring til indhold

Billig, brugt og god elektronik

Dette indhold er sponsoreret

Står man og skal investere i en ny computer, mobiltelefon eller lignende, kan det sagtens betale sige at undersøge, om det er en mulighed at købe ens elektronik brugt. At købe sin elektronik brugt er både langt billigere og gavner også miljøet i længden. Når man skal vælge computer skal man også vælge mellem en stationær eller bærbar computer. Her vil en bærebar computer bedst egne sig til skolebrug, eller hvis computeren ikke skal bruges til gaming eller andet tung grafik.

Fordele ved brugte computere

Der er flere fordele ved at vælge at købe brugte computere frem for splinternye computere. For det første kan man spare op penge ved at købe en brugt computer. Selvom brugte computere er billigere end nye computere, er det stadigvæk muligt at finde en, der er i fornuftig stand. Når man vælger en brugt computer, gavner det også miljøet, fordi man sparer på klodens naturressourcer og den CO2-udledning der er forbundet med produktion af IT. Selvom mange gerne vil være med på moden og have det nyeste elektronik, kan det godt betale sig at investere i brugt elektronik. 

Køb en brugt mobiltelefon

Det er ikke kun computere, som kan købes brugt. Det er med tiden blevet mere og mere populært at købe refurbished mobiler. Især de dyrere mærker såsom Apple kan man spare en masse penge. Refurb opkøber brugt IT-udstyr fra virksomheder og offentlige organisationer med henblik på refurbishment og genbrug. Dette gør Refurb til en cirkulær økonomisk virksomhed med et overordnede formål om at skabe en bæredygtig forretning baseret på genbrug. 

Bærebar computer til skolebrug

En bærebar computers pris afhænger også af, hvilken ydeevne den har. Her skal man kigge efter harddisk, GB ram og processoren. Skal man bruge en computer til skolebrug, anbefales det at have mindst 8 GB RAM på sin computer. Når computeren løber tør for plads bliver den sløvere og sløvere. Ønsker man ikke at bruge en formue på en computer til skolebrug, findes der mange gode computere til under 5000 kr., som giver en god oplevelse og god ydeevne. 

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *