Spring til indhold

Bitcoin er et forstærkende instrument til forandring

Sponsoreret indhold:

Jeg ser bitcoin som et forbløffende instrument. Jo mere du hælder dig ud i det, jo mere kommer du selv ud af det. Jo mere du hælder dine drømme ud i det, jo mere bliver dine drømme til virkelighed. Lærredet er vidt åbent, men et sandt mesterværk kræver en ekstraordinær kunstner for at skabe det. Bitcoin er penge egnet til konger, men du skal udføre kongelignende adfærd for at se kongelignende resultater. 

Jeg bekymrer mig meget om inkompetente portvagter, der kommer til at bestemme, hvordan pengene bliver fordelt. Måske er de ansvarlige for et fundament, der hævder at støtte levende kunstnere. Kender de høj kvalitet, når de ser det? Ved de, hvor meget nogen virkelig har brug for? Er de villige til at give så meget, når de finder ud af det? Vil de lukke deres pung, når de opdager, at nogens politiske synspunkter adskiller sig fra deres? 

Det er derfor, Bitcoin ophidser mig som intet andet. Du behøver ikke længere at være afhængig af disse portvagter! Spillet åbner op, og nu er der tusindvis af spillere på banen, da der engang kun var to eller tre. At én person med en ekstraordinær vision ikke længere behøver at være afhængig af en ekstraordinær mulighed for finansiering. Der er en eksplosion af nye muligheder, hvad enten det drejer sig om egenfinansiering eller for at fungere som en privat protektor og beslutte, at du vil hjælpe med at finansiere andre. Du kommer til at satse på dig selv som aldrig før. Underdogs kan få sig til at høre.

Bitcoin ændre liv

Ved du præcis, hvad du kan gøre? Har du en ambitiøs idé, som kun en lille håndfuld potentielle sponsorer ville sætte pris på eller forstå? Godt med Bitcoin, og især når vi er på en Bitcoin-standard, øges sandsynligheden dramatisk for, at den sjældne person med en dyb forståelse af dit potentiale har ressourcerne til at hjælpe dig. 

Jeg kan give dig nogle personlige eksempler, for fra 2018-2019 gav jeg det mit bedste skud som kunstværn. Bitcoin gav mig mulighed for at hjælpe levende kunstnere på en måde, som jeg aldrig kunne have drømt om i årene før. To muligheder viste sig især ud af det blå. En til at sende $5.000 CAD til forfatteren Alexander Dawkins for at hjælpe med at finansiere udgivelsen af ​​”Understanding Northwest Coast Indigenous Jewelry”, og en anden til at sende $10.000 CAD til Haida-kunstneren Lyle Campbell, for at købe en 40-fods rød cedertræ, der ville blive brugt til at skære en offentlig totempæl som et mindesmærke for hans afdøde mor. Dette var to af mine yndlingsprojekter, som jeg nogensinde har deltaget i, og uden at have Bitcoin som et langsigtet fundament, ville det heller ikke have været muligt. 

Det er en meget spændende tid at være en kryptohandler. Mange nye investorer prøver hver dag nye muligheder. Det er også meget vigtigt at bruge regulerede platforme som Bitcoin Profit, hvis du er nybegynder.

Vi yder support døgnet rundt og vi er der altid for at hjælpe dig, med at træffe den rigtige besluning.

Dine Bitcoins dine regler

Min drøm er, at det forsømte geni ikke lider mere, eller i det mindste så lidt som menneskeligt muligt. At den sjældne kunstner og den sjældne protektor er bemyndiget til at træffe endnu mere sære valg, fordi de er på en Bitcoin-standard. Ekscentricitet og kreativt geni bliver fokus og et spørgsmål om stolthed og glæde i en tid, hvor alle har råd til de grundlæggende fornødenheder, fordi pengene ikke længere er brudt. At hvis du tror, ​​du har noget vigtigt at sige, får du lige så mange muligheder, som du vil prøve og gøre en forskel. At vi ikke længere skal tie, fordi der ikke var penge nok til at gå rundt. 

Du er på grænsen til, hvad bitcoin er i stand til. Du bestemmer – dine ambitioner, dine drømme, din vision.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *