Spring til indhold

Bitcoin genopliver den amerikanske drøm

Sponsoreret indhold:

Det er en stærk påstand, jeg ved det. 

Hvordan vil du beskrive det nuværende landskab for relationsopbygning og familieformulering? Typisk i mine kredse mødtes det med angst og en generel mangel på spænding. Hvorfor tror vi, at dette er sådan? 

Jeg tror, ​​at fiat-problemer har gennemsyret hver eneste tomme af vores liv. Vi (som et kollektivt samfund) bruger flere penge, end vi har, til at købe varer, som vi ikke har brug for, for at imponere mennesker, vi ikke kender, ved at foregive at leve liv, der ikke er virkelige. Alt sammen for klik og opmærksomhed. 

Jeg har af den opfattelse, at dette har fået oplevelsen af ​​at forsøge at finde en ægtefælle til at være så følelsesmæssigt og intellektuelt drænet, at enkeltpersoner bare afholder sig helt fra processen generelt. Overvej dette; når et stort antal individer projekterer liv, der tiltrækker dig og ophidser dig, men så når du får adgang til ens liv, og du indser, at grundlaget for det første indtryk var en fiktion. Til den yderste ende betyder det, at grundlaget for forholdet blev etableret på en løgn. Hvis nogen nogensinde har set en bygning kollapse på grund af et beskidt fundament, er det ikke en vellykket opskrift på fremtiden, hvilket i det væsentlige gør strukturens fiasko til en uundgåelighed, ikke bare en mulighed. 

Årsagen

Så det næste spørgsmål er: “Hvorfor sker dette?” Hvorfor forsøger enkeltpersoner at projektere falske liv for at få opmærksomhed? Der er et par svar på dette, der alle udspiller sig samtidigt. Men jeg tror, ​​at der er en grund, der er af største betydning i forhold til alle de andre – penge. Den gennemsnitlige, enlige borger har ikke råd til at leve et liv, der ikke kun er socialt ønskeligt, men samtidig er i stand til at akkumulere rigdom. En person har husleje, telefonregninger, sygesikring, bilbetalinger osv., som alle kan køre næsten til samme omkostninger som hinanden. Alt imens lønningerne frygteligt ikke har kunnet følge med inflationen. Når vi tager det i betragtning, er det meget let at se, hvordan en gennemsnitlig persons leveomkostninger let kan overstige de gennemsnitlige indkomster. 

Alt dette bunder i mange barrierer, der giver masser af friktion i form af stress til det meget væsentlige og vigtige aspekt af livet – at finde en partner og opdrage børn. Hvad kan der gøres for at løse dette problem? Fix pengene. Fix pengene, og returner magten til kernefamilien.

Individuel formue

Når først en borger er i stand til at akkumulere individuel formue via et simpelt køretøj som f.eks. at spare, og som ikke hurtigt formindskes i købekraft, giver det mulighed for en til at opbygge en kapitalpude, der kan tjene til at give både psykologisk tilfredshed, samt give den enkelte mulighed for at se frem i fremtiden – At se et bedre liv foran sig som en opnåelig mulighed. 

Når dette forhold bringes tilbage til virkeligheden for den enkelte, bliver det en endnu større kraft for at give mulighed for en vellykket og glad familieetablering. Hvor mange ægteskaber er gået i stykker på grund af pengeproblemer? Argumenter om penge er en væsentlig grundårsag til en stor procentdel af skilsmisser blandt både generation X og boomers.

Bitcoins effekt

Bitcoin er det aktiv, der kan trække den amerikanske drøm ud af nihilismens snavs (som vi i øjeblikket befinder os i) og løfte den op i den stigende sols horisont, at sætte en bedre fremtid i udsigt, værdig til optimisme. Det er et mørkt øjeblik i historien, når en hel befolkning – eller et helt samfund – begynder at tro, at fremtiden udgør ingenting, til denne tro bliver almindelig. For uden tro på, at en fremtid er bedre, og uden opfattelsesevnen til at se en “vej ud” af deres nuværende miljø – er det, hvad mange vil kalde en “djævelens legeplads.” Hvor tilfælde af depression løber voldsomt, da enkeltpersoner mister håbet, og hvor tilfælde af stofmisbrug og afhængighed stiger i vejret, når folk søger at flygte fra deres nuværende miljø gennem en ændret sindstilstand. Et samfund, hvor monetær blomstring er i stand, er måske ikke helt fri for disse scenarier for alle borgere, men det kan reducere dem dramatisk. Hvor mange af os har venner, familie og kære, der er plaget af depression eller afhængighed og bare ikke kan se en vej ud? Hvor mange kender vi, der afbryder familiedannelse på grund af økonomiske vanskeligheder? 

At vælge en troværdig og reguleret platform som Bitcoin Prime er afgørende for din succes med kryptohandel.

Jeg tror, ​​at hvis vi ordner pengene, kan vi virkelig rette verden. Bitcoin bringer et verdensbillede af familielivet tilbage til de glansdage i Amerika efter Anden Verdenskrig. Hvor familier blomstrer, samfund trives, og hver af vores fremtidsbegrænsninger er kun begrænset af fantasiens omfang. 

Det skal nævnes, at dette også gør den “amerikanske drøms” tilgængelig for alle og enhver, uanset geografisk placering på grund af bitcoins decentralisering, usensurerbar natur og manglende evne til at blive beslaglagt. 

Bitcoin bringer den amerikanske drøm tilbage til relevans i dag på global skala. 

Bitcoin giver optimisme til en rigere, mere effektiv og mere fair i morgen.

Bitcoin er håb om en bedre fremtid. 

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *