Spring til indhold

Bitcoin – hvad kan du egentlig bruge det til?

Da bitcoin bølgen kom over os for et par år tilbage, kom den famøse kryptovaluta pludselig på alles læber. Denne møntfod som tidligere havde været præget af mystik, og nærmest symbolet på en undergrundsverden, kom pludselig ud i rampelyset, og alle jagtede den som var det en ny guldrus. Mange købte op i tonsvis, og mange blev rigtig, rigtig rige.

Det ser dog ud til at møntfoden nu rent faktisk har stabiliseret sig en smule, og flere og flere er begyndt at bruge den som betalingsmiddel – og ikke bare et investeringsobjekt. Men hvor og hvordan kan man egentlig bruge bitcoins? Det vil vi beskrive i artiklen her.

Online spil

Bettingverdenen er altid i et evigt kapløb om at være mest innovativ, teknologisk og spændende. Så det er da heller ikke mærkeligt at man kan der er sider der har specialiseret sig i online bitcoin gambling, hvor du kan indsætte bitcoins at gamble for. Hvis man udover bare spillet, og så tager i betragtning at Bitcoin stadig stiger og falder meget i løbet af en dag, åbner det op for en helt ny dimension i dit spil. Det svarer lidt til at du kan bruge aktier på dit casino! Derudover betyder det også at dit spil faktisk kan blive mere anonymt, end hvis du blot har været vant til at indsætte penge fra din bankkonto.

Online spil

Kontanthævninger og forbrug

Det har altid været muligt at betale med bitcoins – det har ligesom været hele pointen med dem. Men det har dog været reserveret, til kun at gælde for de forhandlere der har modtaget bitcoins. Men nu er der nye boller på suppen. Der er blevet lavet et mastercard der kan kobles direkte op på din bitcoin konto – nemlig bitpay.

På denne måde er dine betalinger langt mere sikre end hvis du blot bruger en almindelig bankkonto, da du altid kan spore hvad der er sket med dine penge. Du kan således altid dokumentere hvem der har fået hvad, hvis der senere hen skulle opstå problemer.

Men hvad der måske er vigtigere end dette, er at du nu kan betale med dine bitcoins overalt – komplet anonymt. Det betyder at din bankmand ikke længere kan se hvor meget du bruger i føtex, og at du ikke længere behøver dele dine følsomme oplysninger med tredjeparter.

Passive investeringer

Bitcoin er for mange mennesker en videnskab i sig selv. Og hvis du forstår videnskaben bag, kan du også tjene mange penge. Gør du ikke – kan du risikere at miste mange penge. Heldigvis er der kommet flere og flere virksomheder, der tilbyder at investere dine bitcoins for dig, og så at sige ”daytrade” dem. På denne måde kan du udnytte de mange udsving der er på bitcoins hver eneste dag – uden du selv behøver sætte dig ind i det.

Man kan sammenligne det med en investeringsfond, hvor der her købes og sælges bitcoins, i stedet for aktier og værdipapirer. For dem der ikke har tid og evne til at sætte sig ind i bitcoins, er dette en perfekt mulighed for at udnytte potentialet – uden at spilde hverken tid og penge. 

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *