Spring til indhold

Bitcoin stopper vold

Sponsoreret indhold:

Bitcoin fjerner fuldstændigt behovet for vold, ved at tilskynde til handel og fredeligt samarbejde. 

Jeg vil gerne lægge et par af Bitcoins operationelle processer op. Jeg ved mange af jer er meget intelligente og forstår godt Bitcoin, men der er en nylig omvæltning i kernefilosofien i Bitcoin. Så, hvis jeg må, lad os se igen, hvordan Bitcoin gør og hvad Bitcoin er god til. 

For det første er der minearbejdere. De meget efterspurgte arbejdere i Bitcoin-netværket. Sliter væk og søger uafhængigt af den magiske hash, der vil give blokbelønningen med deres mange billioner af gæt i sekundet. Nøgleordet her er uafhængigt. Angriber de hinanden for at opnå en fordel i forhold til de andre? Nej. Arbejder de med at udhule ressourcerne eller mulighederne hos deres andre minearbejdere for at opnå en fordel? Negativ. De lægger simpelthen så stor indsats som hver enkelt er i stand til for forhåbentlig at finde det søde sted, der løser algoritmen for den næste blok. Bitcoin minearbejdere udøver ikke mere vold mod hinanden end deltagerne i et lotteri eller et spil bingo. 

For det andet, da minearbejderne alle søger belønning for deres uafhængigt drevne indsats, sikrer de også samtidig netværket for hver enkelt hodler og spekulant, der har en hvilken som helst formue, der er sikret ved protokollen. Hvad betyder det? Mens minearbejderne altid kører videre i deres søgen efter belønning, løfter de hele netværket ved at sikre det med ren energi – for hvis der ikke var en energiomkostning ved at angribe netværket, ville det være et ret blødt mål. 

Dernæst har vi noder. Revisorer i Bitcoin. Slider væk for at bekræfte, at hver bitcoin sendes og modtages, som den var beregnet, samtidig med at disse overførsler bekræftes med resten af ​​netværket. På samme tid giver dette et ekstra lag af sikkerhed. Konstant og konsekvent triple-entry regnskab, hvilket giver yderligere sikkerhed for, at hver Satoshi er, hvor den skal være. Du kan prøve the Bitcoin Code -platformen, hvis du er interesseret i reguleret kryptohandel.

Hvor er denne “vold” som jeg bliver ved med at høre om?

Bitcoin udøver ikke vold. Bitcoin overskrider enhver anvendelse af kraft-strategi. Takket være de processer, der er angivet ovenfor, er bitcoin ikke kun uforgængelig og uhakkelig, men også usynlig. 

Enhver indsats (kraft), der kan blive brugt mod netværket, udgør kun at gøre Bitcoin (netværket, markeret med den store B) stærkere – ved at bevise effektiviteten af ​​dens decentraliserede sikkerhedstilstand, bekræfte regnskabets troværdighed og ikke for at nævne karakteren af ​​dets 100% modstand mod beslaglæggelse – afhængigt af de sikkerhedsforanstaltninger, der er truffet. 

Bitcoin er et aktiv, der løfter ALT, uanset om det er ven eller fjende. Bitcoin er ligeglad med din politik eller min egen. Blok for blok, det beskytter flokken. Vi kan alle være sikre på, at vores midler er beskyttet og fri for kraftige beslaglæggelser. 

Det er gennem denne dynamik, at Bitcoin overskrider vold – politisk, fysisk eller økonomisk karakter. Bitcoin fremmer samarbejde, og handel bliver den mest fordelagtige vej fremad – for alle parter. 

Bitcoin bruger ikke magt, det behøver den ikke. Enhver kraft, der er involveret, er omstændighedens kraft ved hjælp af den uendelige pengeprinter. Alle, der er kommet til BTC, gør det efter eget valg, der er ingen krænkelse af nogen friheder.

Køb bitcoins sikkert

Skal du også finde det rigtige sted at købe bitcoins? Du behøver ikke lede længere, for vi har gjort det let at tilmelde sig og komme i gang med bitcoin. Det er meget let og det foregår alt sammen i sikre og trygge rammer. Husk altid, at være opmærksom på de penge du vælger at investere, da der er chance for, at du muligvis kan tabe. Så sørg altid for, kun at investere penge, du reelt set har råd til at tabe. 

Når det så er sagt, sørger for at give dig den nødvendige undervisning omkring bitcoins, så du er godt rustet til at træffe den rigtige beslutning. Vi glæder os til at byde dig velkommen i et fællesskab af ivrige og ambitiøse bitcoinkøbere!

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *