Spring til indhold

Anmeldelse af Brickshare (2022)

brickshare logo

Jeg er jo altid på jagt efter nye investeringsmuligheder, og holder derfor også altid øje med de muligheder der er på markedet. Derfor har jeg også bemærket Brickshare, som er en dansk mulighed for at investere i crowdfunded ejendomsinvestering. Det der gør Brickshare interessant, er at du kan få mulighed for at investere i hele ejendomsprojekter, hvor der altså ikke bare er et enkelt lejemål, men i stedet bliver du medejer af en hel ejendom med mange lejemål. Det betyder for dig som investor, at du vil få udbytte i form af lejeindtægter samt ved et salg, vil du få en del af det overskud der potentielt er.

Minimumsinvesteringen er på 10.000 kroner som er en del mindre end hvis du skulle købe en ejendom selv, hvilket har fanget min interesse.


Kunne du tænke dig at starte med at investere? Så lad Nord.Investments lave en gratis investeringsplan for dig.

——————————————-

Hvad er Brickshare og hvem står bag?

Anmeldelse af Brickshare

Brickshare er en online ejendoms crowdfundingplatform som startede tilbage i 2017, af ejerne Kamran Ahmed og Junaid Ahmad. Visionen bag brickshare, er at gøre ejendomsinvesteringer til allemandseje, og derfor noget som almindelige mennesker også kan få en andel i. Brickshare ønsker at gøre det muligt at investere i ejendomsinvestering på en langt mere simpel og forståelig måde.

Der er i dag mere end 20 ansatte i Brickshare, som alle har erfaring indenfor netop deres område, og de har siden opstarten fået skabt en unik dansk crowdfundingplatform, hvor almindelige personer som dig og mig, kan få mulighed for at investere i ejendomme, uden at vi skal have flere hundrede tusinde kroner ud og flyve.

Det eneste du skal gøre, er at vælge hvilke projekter du ønsker at investere i på deres platform. Der er en minimumsinvestering på 10.000 kroner, som det kræves for at komme igang. Derefter vil du løbende få udbetalt din andel af overskuddet, som kommer fra lejeindtægterne og hvis ejendommen stiger i værdi, og du derfor sælger din andele i projekterne.

Hvad er crowdfunding?

Konceptet crowdfunding kommer fra udlandet, hvor man som almindelig investor kan nøjes med en mindre investering, og stadig få lov til at drage udnytte alle fordelene der er ved ejendomsinvestering. Når man investere igennem crowdfunding, så kan du blive medejer af en hel ejendom sammen med en masse andre investorer og derved opnå stordrift fordelene.

Generelt, så er ejendomsinvestering kendt som en attraktiv og sikker investering, men det er de færreste der har flere millioner kroner at investere for, hvilket har gjort Crowdfunding til en realitet.

Hvem kan investere?

For at investere hos Brickshare, så skal du være minimum 18 år gammel. Derudover så skal du minimum investere for 10.000 kroner. Brickshare investering er både for nybegyndere og mere erfarne investorer, da du rent praktisk ikke skal stå for nogen form for administration selv, fordi de håndtere alt det kedelige for dig.

Hvordan kommer jeg i gang?

Anmeldelse af Brickshare

Det er meget simpelt at komme i gang med Brickshare og derfor vil jeg lige give dig et overblik over hvordan du selv kan komme i gang.

Opret en gratis profil

Det er utroligt let at oprette en konto hos Brickshare. Alt du skal gøre er at klikke på ’’Kom i gang’’

Når du har oprettet en Brickshare-profil, så kan du se de nyeste investeringsprojekter, og derefter kan du udvælge de investeringsfonde som du gerne vil investere i. Derefter skal du blot tilføje din ejendomsinvestering til den valgte portefølje.

Invester nemt

For at komme i gang med din nye ejendomsinvestering, så kan du starte med kun 10.000 kroner, hvor man normalt skal bruge flere millioner for at komme i gang. Det tager kun omkring 5 minutter at få oprettet din portefølje ud over flere ejendomsfonde, så du kan sprede din risiko på flere forskellige ejendomme.

Få udbytte

Nu kan du hermed kalde dig ejendomsinvestor, og vil efterfølgende få løbende udbytte fra din nye ejendomsinvetering. Du kan også se frem til en potentiel værdistigning, når du en skønne dag vælger at få indløst dine andele i ejendommene og får udbetalt din investering samt værdistigning.


Kunne du tænke dig at starte med at investere? Så lad Nord.Investments lave en gratis investeringsplan for dig.

nord.investments
Lad Nord.Investments investere for dig

Dansk Kundesupport
Lave omkostninger fra 0.6%
Gratis Investeringsplan

——————————————-

Hvordan fungere Brickshare?

Brickshare står for alt administration i de forskellige ejendomsprojekter, hvor man som investor slipper for alle forpligtelser samt ikke skal hæfte for noget kapital, udover selve investeringen som man lægger i det.

Det der adskiller Brickshare sig fra andre typer crowdfunding, er at når du investere igennem Brickshare, så investere du faktisk i en fond. Denne fond administrere ejendommene i alle deres forskellige afdelinger, som du kan købe dig ind i, når du har fortaget en investering. Men de enkle afdelinger hæfter ikke for de andre afdelinger og deres gæld, så det eneste der er fælles hæftelse for er fællesudgifterne til driften af fonden.

Kort sagt, så vil du som investor købe aktier i den afdeling i Brickshare fonden som ejer, hvor de valgte ejendomme befinder sig i.

Hvad tjener du penge på?

Du tjener penge på to forskellige ting, når du investerer i ejendomme igennem Brickshare. Du vil løbende tjene penge hver måned på huslejeindtægterne som kommer i de ejendomme du har en andel i, efter at de forskellige udgifter er trukket fra.

Derudover så vil du også kunne tjene penge på en potentiel værdistigning i den eller de ejendomme du er medejer i. Alle afdelingerne vil nemlig løbende få en værdistigning af de ejendomme de har hvilket for dig som investor betyder, at du kan vælge at sælge og på den måde komme ud med dette overskud.

For at Brickshare kan håndtere alt administrationen, så tager de 10 % af projekternes tegnede beløb, samt 10 % af lejeindtægterne til alt administration, udvikling af deres platform samt renovering af ejendommene. Dette er ikke særligt meget i forhold til alle de udgifter der følger med ejendomsinvestering, og derfor har Brickshare ikke været grådige, når man sammenligner med andre udenlandske platforme. Der er dog forsat overskud nok til at forsætte udviklingen af deres platform og for videre drift.

Nedenfor kan du se en af deres projekter.

Anmeldelse af Brickshare

Fordele og ulemper

Når man skal investere sine penge i hvad som helst, så bør man sikre sig at man kender til alle de fordele og ulemper der måtte være i den valgte investering. Her er ejendomsinvestering igennem Brickshare ingen undtagelse. Derfor vil jeg forsøge at give et overblik over de fordele og ulemper som jeg mener der er.

Fordele

  • Du kan investere i ejendomme for kun 10.000 kroner
  • Du får månedlig udbetaling af udbytte fra lejeindtægter
  • Investering i ejendom er ofte mere stabilt end eks. Aktier
  • Mulighed for let at kunne sprede din investering over flere projekter
  • ’’Proof of concept’’ fra udenlandet med stor succes

Ulemper

  • Du skal minimum investere for 10.000 kroner (her er Kameo et godt alternativ hvor du kan investere for kun 500 kroner – se deres ejendomme ved at oprette en konto her)
  • Nogle ejendomme har afkast ned til 3-4 %
  • Relativt få projekter er åbne for investering af gangen
  • Der er kun mulighed for at investere i ejendomme i København

Kunne du tænke dig at starte med at investere? Så lad Nord.Investments lave en gratis investeringsplan for dig.

nord.investments
Lad Nord.Investments investere for dig

Dansk Kundesupport
Lave omkostninger fra 0.6%
Gratis Investeringsplan

——————————————-

Konklusion

Hvis du er fast læser på min blog, så ved du at jeg ofte undersøger nye investeringsmuligheder, og Brickshare er bestemt ingen undtagelse. Jeg har dog ikke investeret igennem Brickshare endnu, hvilket jeg endeligt ikke rigtigt har en bestemt årsag til, andet end at jeg allerede har så mange ting jeg investere i, og projekter jeg har gang i. Jeg vil dog ikke udelukke at jeg i løbet af de kommende par år vil tilføje flere investeringsejendomme til min portefølje, og så kunne Brickshare sagtens være den næste investeringsmulighed. Brickshare har gjort det simpelt at investere i ejendom, og rent faktisk give dig muligheden for at eje en rigtig ejendom, og få huslejeindtægter månedligt.

Hvis du vil investere i Brickshare, så kan du oprette en profil ved at klikke her.

Alternativ til Brickshare

Hvis du gerne vil investere i ejendomme, men syntes at 10.000 kroner er meget at investere i en enkelt ejendom, så er der et oplagt Dansk alternativ, nemlig Kameo.

Hos Kameo kan du investere i Danske ejendomme for helt ned til kun 500 kroner hvilket langt de fleste kan være med på. Jeg har selv investeret igennem Kameo igennem det seneste år og har kun gode erfaringer.

Kunne du tænke dig at starte med at investere? Så lad Nord.Investments lave en gratis investeringsplan for dig.

nord.investments
Lad Nord.Investments investere for dig

Dansk Kundesupport
Lave omkostninger fra 0.6%
Gratis Investeringsplan

5/5 - (42 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *