Spring til indhold

ccFound – Høj mobilisering og varme tokens af ccFound

ccfound
Takket være arkitekturen af ​​ccFound, en blockchain-baseret platform, vil dit indhold i form af råd, svar på spørgsmål, instruktioner eller hjælp ikke blive blokeret eller manipuleret af censorerne. Indholdet kommer ikke fra propagandister, sabotører eller trolde.
Nogle gange er et spørgsmål lige så presserende som et spørgsmål, man kan stille under en krig. Nogle gange redder et svar liv.
Vores ccFound-tjeneste, som er ved at have sin store online premiere, serverer ikke annonceret indhold, men vil besvare virkelig vigtige spørgsmål. Vi er din hjernesøgning!

Din investering vokser med ccFound

Vi er ved det punkt, din investering begynder at vokse med ccFound. Selve tjenesten vokser, efterhånden som den gennemgår testfasen; marketingteamet vokser, og markedets tillid vokser også. Vi nærmer os vores mål med milepæle. Vi er snart i gang med investeringsrunden og gør os klar til at lancere ccFound-tjenesten.

Omfanget af din tillid og efterfølgende engagement bekræfter vores forretningssøjler: kryptovalutaen FOUND-mønten, starten på ccFound-platformen på internettet. Dette er allerede almindeligt omtalt som en vidensbank, tankesøgemaskine og den vigtigste - hot investering. Vi opnår vækst, typisk for startups, der er blevet til enhjørninger. Vores arbejde giver resultater, og jeg har stor tillid til mit projekt. Ansvar for vores investeringer er den bedste udfordring for mig og for mit team.

Jeg gentager, vores skib er på rette kurs og går hurtigere. Vi ankommer snart til den største havn på internettets hav, som er en markedsplads for job, uddannelse, ekspertise, rådgivning og træning. De venter os, folk med almindelig hverdagshjælp, som har viden og vil tjene penge på livsrådgivning, økonomisk rådgivning, uddannelse. Alle aldre, steder og livssituationer. En jordemoder, der skal undervise i de nyeste vejrtrækningsteknikker, en mekaniker, der vil optage, hvordan man fikser gnisterne, og endelig skatterådgiveren, der endnu ikke har mulighed for at komme på YouTube, skrive en blog eller aktivere en hjemmeside.

Endelig vores økonomiske opdatering. Kort fortalt - over $4.000.000 allerede investeret i os, 21.389 overførsler i de koncentrerede hænder på over 3000 investorer, tokenisering på 1.654.922.234,52 FUNDET. 4.770 polske og 8.177 udenlandske ccFundet samfund registreret, hvoraf 6.283 erklærer fremtidig aktivitet på webstedet.

Godt for dig og for os, fordi du er spindoktorerne i denne startup og omhyggeligt udvælger aktiver i din egen portefølje. Derfor er det virkelig mit privilegium at invitere dig til den næste investeringsrunde, fordi vores tokens er værd at følge op på.

Vi er ved målstregen. Vi har fire investeringsrunder tilbage, hvor du kan købe vores token til en privilegeret pris. Vær der med os og vær med i feltet.
Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *