Spring til indhold

Det perfekte regnskabsprogram til foreningen

Det perfekte regnskabsprogram til foreningen

Når der er tale om en forening er det som oftest ikke det store bogføringsarbejde der ligger bag. Det er derfor heller ikke altid nødvendigt at investere i de helt store regnskabsprogrammer.

Det behøver ikke at koste dig noget

Hvis du er på udkig efter et godt regnskabsprogram til forening, så er der nogle gode bud at hente online. Nogle foreninger har i mange år klaret sig med et Excel ark. Det kan kræve at man skal sidde og holde tungen lige i munden hele tiden, for at være sikker på at man får registreret det hele korrekt, og alt dette tvinger man bogholderen eller kassereren igennem fordi mange tror at et regnskabsprogram koster alt for meget at gøre brug af.

Gør det gratis over overskueligt for bogholderen

Men sandheden er at der faktisk findes mange gode bud på enten meget billige programmer online. Og hvis ikke der er tale om de billige, så kan du endda være heldig at du og din forening kan nøjes med et helt gratis program.

De gratis bogføringsprogrammer kan bruges af de mindre virksomheder og foreninger, hvor der ikke er så meget andet aktivitet end f.eks. medlemskontingenter og mindre antal af indtægter og omkostninger. Det kan være lige så billigt at bruge som et Excel ark, men bliver i stedet mere overskueligt for kassereren eller bogholderen.

Find det rette regnskabsprogram online

Online kan du både finde de regnskabsprogrammer der kan bruges, men du kan også se nogle gode sammenligninger, hvor du kan få et overblik over hvad du får med i den gratis eller den billige udgave. Herfra er det bare op til dig at vælge om de ting der tilbydes eller må undværes, er noget der passer til din virksomhed eller forening. Vigtigst af alt, så får du support uanset til det mest basale.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *