Spring til indhold

Ekstra penge i den dyre juletid?

ekstra penge i den dyre juletid

Det er ofte i december, at vores konto kommer i julehumør. Tallene bliver røde og de varer lige til påske. Det gør lige så ondt hvert år og kommer lige så meget bag på, som de sidste ti år, hvor mange penge vi egentligt bruger på gaver og forskellige julearrangementer. Alligevel bliver vi ved og måske vi endda køber dyrere gaver for hvert år, fordi vi blot forventer at vi alligevel ser tallene bliver mere og mere røde. Læs med herunder til, hvordan du ikke mister overblikket over din bankkonto i december.

Gør-det-selv gaver

Det er den nemmeste måde at spare penge her i julen. Drop de stressende timer i magasin den 23. december, hvor du ender med at købe for dyre handsker. Du kan i stedet være i god tid og gøre julegaverne ekstra personlige og lærerige at lave. Du kan eksempelvis lære at strikke strømper eller bruge en eftermiddag på at male billeder. Det kræver mere af dig, men på den måde bliver gaverne mere personlige og noget som dine gæster ikke forventede at få som deres indkøbsseddel af en ønskeseddel.

Hurtige penge at tjene

Måske du slet ikke er enig i, at ovenstående kan være gode gaver, når de kommer fra dig. Det kan både være fordi du ej har tiden eller kreativiteten. Derfor kræver december stadig penge. Du kan tage ekstra timer på arbejdet, sælge uden af dine gamle ting eller tøj. Har du ikke noget, som du skal af med, så kan et lån blive nødvendigt. Der er dog mange forskellige lån at tage højde for, så find billige online lån og sammenlign priserne på dem.

Værtindegaver på en ny måde

Også på værtindegaverne kan du spare penge. Du behøver ej købe en dyr flaske vin eller en gave, som du alligevel ikke ved, hvordan bliver taget imod. Bag i stedet nogle småkager eller lav brændte mandler. Det kan alle lide og måske du er heldig du selv får dem serveret også.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *