Spring til indhold

En hulmursisolering giver store besparelser på varmeregningen

En hulmursisolering giver store besparelser på varmeregningen

I vores del af verden er det særdeles vigtigt at vi holder vores hjem lune i de kolde måneder, og måden hvorpå vi gør dette kan have store konsekvenser for vores økonomi såvel som miljøet. En dårlig isolering kan f.eks. betyde at vi bruger for meget energi på opvarmning, som kan have en skadende effekt på miljøet og klimaet.

En hulmursisolering kan være lige det der skal til for at man kan sænke ens varmeregning samt bidrage positivt til den grønne omstilling.

Har man brug for en hulmursisolering?

Det kan ofte være svært at bedømme om der er manglende isolering i ens hjem eller om det egentlig kan betale sig at efterisolere. Ofte vil en høj varmeregning være et tydeligt tegn på mangler i isoleringen. Dertil kan man opleve træk fra væggene, som kan være ubehagelige og skabe et dårlige indeklima.

Er man selv i tvivl om tilstanden på ens isolering i hjemmet, så kan man med fordel få et tjek af en professionel fagperson, så der ingen tvivl hersker. Spar mange penge på en hulmursisolering ved at få en udredning i tide, det ka faktisk give et større plus på bankkontoen.

Godt for værdien såvel som miljøet

Er isoleringen utilstrækkelig i ens hjem, og vælger man at investere i en bedre hulmursisolering, så vil det uden tvivl højne værdien på ens bolig.

Som potentiel køber af en bolig vil man uden tvivl prioritere et hjem, hvor der ingen tvivl hersker om isoleringen og hvor man ved at man ikke skal bruge uhensigtsmæssigt mange penge på varmeregningen.

Dertil er det bæredygtige hjem særligt kommet i fokus de seneste år, på grund af den kritiske situation vores klima befinder sig i. Det er ikke længere uden betydning hvor meget energi vi bruger på at varme vores hjem op eller hvilke typer af varmekilder vi benytter os af for at gøre dette.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *