Spring til indhold

Få en billigere akasse idag

Få en billigere akasse idag

Få en billigere akasse idag

Find den billigste akasse

Hvorfor skal man være medlem af en akasse? Jeg har her skrevet 5 grunde til hvorfor du skal være medlem af en a-kasse

 

1. Dagpenge i stedet for kontanthjælp

Hvis du er medlem af en a-kasse, får du dagpenge i stedet for kontanthjælp når du er ledig/arbejdsløs. Ingen ved hvad fremtiden bringer, og uanset hvor meget du føler dig sikker i dit job, så kan du ikke være sikker på din jobsituation.

Find alle datoer for udbetaling af dagpenge og kontanthjælp her

 

2. Du kan trække det fra

De fleste er ikke klar over det, men du kan trække din fagforening fra i skat. For fagforeningskontingentet er der dog et loft, så må du dog højest skrive 6000 kroner. Gå ind og gør det med det samme, hvis du ikke allerede har gjort det.

 

3. Du kan modtage støtte til efteruddannelse

Hvis du er medlem af en a-kasse, kan du faktisk søge støtte økonomisk til diverse uddannelser og kurser. På den måde kan du stå endnu stærkere på arbejdsmarkedet.

 

4. Sociale arrangementer

Der er mulighed for sociale arrangementer, som kan udbygge dit netværk.

 

5. Få gratis Juridisk bistand

Hvis du får brug for hjælp angående dine arbejdsforhold på arbejdspladsen, eller i forbindelse med din ansættelseskontrakt, så kan du få helt gratis juridisk bistand, hvis du kontakter din a-kasse.

 

Kort sagt, hvis du ønsker en stabil økonomi, og ikke skal frygte for din økonomiske fremtid, så bør du have en akasse. Derfor har jeg valgt at sammenligne de forskellige fagforeninger, og der kan virkeligt være mange penge at spare på din fagforening og akasse. Det kan sagtens betale sig at undersøge andre muligheder end den du har idag.

Hvis du har en relativt høj indkomst, så kan ting som lønsikring også være en mulighed for at sikre din løn ved arbejdsløshed.

Find den billigste A-kasse her:

[adservice-comparison-feed-iframe]

Se evt. også min mit indlæg om forsikringer og hvordan du kan få en billigere forsikring her

Rate this post