Spring til indhold

Hvordan spare man penge på forsikringen?

Find en billig forsikring

Forsikringer er en svær størrelse. Mange går i troen om at de næsten alle koster det samme, og at det er spild af energi at bruge en masse tid på. Men jeg vil på det kraftigste opfordre alle, til én gang om året, at kontakte sit eget selskab, (hvis man ikke orker at skifte) og høre om man kan få presset prisen en smule.

Hvis du, som jeg selv, altid går efter den bedste pris, så bør du kontakte flere selskaber, for at få det bedste tilbud. Men det tager trods alt også tid. Men jeg faldt tilfældigvis over en side som sparede mig for utroligt meget tid og energi.

 

Findforsikring.dk

Efter jeg var begyndt at kontakte alle de danske forsikringsselskaber, som faktisk havde taget mig over en uge at få gjort, og finde dokumenter fra min egen forsikring frem, så fandt jeg siden Findforsikring.dk, som kan hjælpe med at finde den billigste forsikring. Alt dette, uden at det tager dig særligt lang tid.

Altså spare penge nemt og hurtigt? Jeps, en er god nok. Jeg var ellers klar, til at ringe alle de danske forsikringsselskaber op, men jeg gav det en chance.

Så nemt er det

Jeg brugte max 10 minutter på at udfylde et spørgeskema på deres side, og derefter ventede jeg bare. Der gik cirka 5 minutter, og så blev jeg kontaktet af de forskellige selskaber efterfølgende.

Mail fra findforsikring.dk

Personligt skulle jeg bruge et tilbud på følgende forsikringer:

  • Husforsikring
  • Indbo forsikring
  • Ulykkes forsikring på vores datter
  • Bil forsikring
  • Ejerskifte forsikring

Og der cirka en halv time, før det første selskab ringede mig op og gav mig et tilbud Pr. e-mail. Lidt senere på dagen kom næste tilbud, og dagen efter kom de to sidste.

Jeg er en utålmodig mand, men det gik rent faktisk så hurtigt, at jeg ikke nåede at blive utålmodig.

Hvad skal man kigge efter?

For os almindelige dødelige, så kan det være svært at vide hvad man skal kigge efter. Men ting du skal være opmærksom på er følgende:

  • Hvor høj selvrisiko du har
  • Hvor meget forsikringen dækker
  • Årlig pris
  • Tillægsmuligheder

Hvor meget sparede jeg?

Personligt sammenlignede jeg mine tilbud, ved at lægge alle 4 tilbud op ved siden af hinanden og ganske enkelt sammenlignede hver tilbud.
Derefter tog jeg det tilbud jeg fandt mest fordelagtigt og satte min underskrift.

Denne proces tog mig 1 dag, og så have jeg sparet 3000,- om året fra det dyreste tilbud til det billigste.

Det lyder måske ikke af meget, men det bliver alligevel til 250,-/md. Der er sparet, som kan komme i opsparingen, uden at det har krævet mere end én dags arbejde.

Hvor ofte skal man gøre det?

Du behøver som udgangspunkt ikke at kigge dine forsikringer igennem mere end 1 gang om året, og så er du godt dækket ind.

Er Findforsikring.dk det bedste sammenlignings site?

For at være ærligt, så forsøger jeg at ’keep it simple’’ i min hverdag. Der findes helt sikkert andre sammenligningssider der kan det samme, men jeg er virkeligt imponeret over, hvor nemt det var. Og jeg fik det langt billigere end jeg havde regnet med, eftersom sælgerne fra de forskellige forsikringsselskaber godt ved at de er i skarp konkurrence fra andre selskaber

Dog er jeg også bekendt med tjenestetorvet.dk, som også har lang tid på bagen med sammenligning af forsikringer.

Min konklusion

Jeg kan klart anbefale at benytte jer af Findforsikring.dk, hvis du gerne vil se om du kan spare lidt i dagligdagens budget, uden at skulle leve anderledes. Samtidigt med at det er let, så er der utroligt mange penge at hente, selvom jeg endeligt bare havde em forventning om at spare småpenge. Og sådan sparer man penge på sin forsikring!

Og helt ærligt, hvad har du at tabe udover 5-10 minutter af din tid, ikke sandt?

Annonce

Tjek også mit andet indlæg ud, og få flere måder at spare penge på

Rate this post