Spring til indhold

Generer økonomisk overskud med crowdlending

Hvordan bliver man millionær? læs her hvordan

Hvad ville du stille op med pengene, hvis du havde et lille ekstra økonomisk overskud hver måned, som blev sat ind på din konto, uden du skulle tænke særlig meget over det? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men med en moderne låneform, kan dette blive en realitet. På månedlig basis mærker du måske ikke den store forskel, men hvis du samler pengene sammen, kan det på et år blive et beløb, som du kan købe noget lækkert for til dig selv eller en du holder af. Men hvordan kan det lade sig gøre i praksis? Det kan du læse meget mere om her.

Udlån penge og tjen penge

Crowdlending er et begreb, man efterhånden kan støde på flere og flere steder. Det bliver også kaldt for peer-to-peer lending, som forkortes P2P-lending. Populariteten ved denne låneform er opadgående og med god grund, da der er fordele for både låner og udlåner ved at benytte sig af den.
Men hvad betyder det engelske ord egentlig helt præcist? Crowd betyder flok eller menneskemængde og lending betyder udlån. Det betyder altså, at man kan låne penge af en flok mennesker i stedet for at gå banken.
Fordelen for virksomheden og privatpersoner, som låner penge gennem en P2P- lending platform er, at de i de fleste tilfælde vil få en lavere rente, end hvis du havde gået i banken efter lånet. Desuden er processen ofte mere gennemskuelig, nem og hurtig, end hvis en bankrådgiver skulle tage stilling til, om de vil give lånet.
For udlåner er der også flere økonomiske fordele i og med man får en højere rente ved at låne sine penge til et P2P-lending selskab, end hvis man har dem stående på en konto i banken.

Saml inspiration

Hvis du er interesseret i at få dine hårdt tjente penge til at vokse, kan du blive inspireret ved at læse, hvordan andre har grebet det an. Du kan læse indlæg på en investment blog og du kan finde artikler om, hvordan du kan komme i gang med crowdlending på en nem og overskuelig måde. Man kan hurtigt få blod på tanden, når man kan se, at ens penge langsomt bliver til flere, uden man behøver at lægge en masse timers anstrengende arbejde i det. Jo flere penge du låner ud, jo større et afkast giver det, så et godt råd er at geninvestere overskuddet, hvis du med tiden gerne vil se et større og større beløb.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *