Spring til indhold

Guldpriser 2021

 

Guldpriser 2021

Når du skal sælge dit guld, går du så bare ned til den lokale guldsmede og sælger det der? Vidste du at guldsmede ofte betaler en lavere pris for dit guld end hvis du sælger til en af de store nationale opkøbere. Der er altså forskel på hvor det er bedst at sælge sit guld, og det kan derfor ikke altid betale sig for dig at vælge den lokale guldsmed. Få mest ud af dit guld ved at vælge det rette sted at sælge til. 

 

Guldpriserne ændrer sig hele tiden, og det er desuden også forskelligt for hver forhandler hvor høj en pris de er villige til at give for dit guld. Derfor er det en god idé at undersøge forskellige guldpriser, inden du sælger dit guld så du er sikker på at du får mest muligt ud af det. Hvis du klikker ind på denne hjemmeside: https://nordiskguld.dk/guldpriser/ kan du se guldpriserne hos Nordisk Guld som opdateres hver 5 min. De kan desuden prale af at være den opkøber i Danmark som giver den højeste pris på guld. 

 

Hvor er det godt at sælge sit guld?

Når du skal sælge dit guld, er din første indskydelse måske at du skal ned i den lokale guldsmed og sælge det. Det er dog ikke altid den bedste løsning, og inden du vælger den hurtigste og mest ligetil løsning, bør du overveje om du kan få mere for dit guld hos en større forhandler eller opkøber som fx Nordisk Guld. Hos Nordisk Guld får du nemlig ofte mere for dit guld, og årsagen til dette er at de lokale guldsmede ofte er et mellemled. 

 

De store steder som hos Nordisk Guld er i stand til at sende store sendinger af guld til smelt og har derfor lavere omkostninger, desuden har de moderne måleudstyr der kan måle dit gulds værdi meget præcist. Derfor kan de tilbyde dig en bedre pris for dit guld. 

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *