Spring til indhold

Har du flere små lån, så kan du med fordel ansøge om et samlelån. På den måde kan du med et stort lån indfri alle de små. Det er billigere for dig i længden.

Refinansiering: Samle alle dine mindre lån i et stort

Derfor skal du vælge samlelån

Har du optaget flere små lån i forbindelse med køb af f.eks. computer, smartphone, vaskemaskine eller møbler? Så afdrager du på disse lån hver måned til en rimelig høj rente, hvilket godt kan blive dyrt i længden. Det er ofte billigere at ansøge om et samlelån, som du kan bruge til at indfri din klatgæld.

Her kan du ansøge om samlelån

Vil du gerne refinansiere, dvs. optage et samlelån og indfri dine små lån, så kan du med fordel benytte sammenligningstjenesten https://www.refinansiere.net/. Det er en gratis tjeneste, som blandt andet giver dig en oversigt over låneudbydere online.

Låneksempel: Eff. Rente 10,06 %. 100 000 kr o/5 år. Kostnad 26 375 kr. Totalt 126 375 kr

Fordele ved at ansøge online

Men hvorfor ikke benytte din egen bank? Det kan du selvfølgelig godt, men låneprocessen vil typisk tage længere tid i din bank. Din bankrådgiver i f.eks. Nordea eller Danske Bank vil stille spørgsmål til, hvad du skal bruge lånet til. Det ønsker du måske ikke at svare på.

Det er ofte nemmere at ansøge om lån online. Du bliver selvfølgelig kreditvurderet ud fra din økonomi, men processen går hurtigere, og udbetalingen af pengene går også stærkt. Står du nu og her og skal bruge et samlelån til at indfri din klatgæld, så er der effektiv hjælp at hente online. Du kan ansøge om et samlelån allerede i dag.

Sådan foregår ansøgningsprocessen

På sammenligningssiden finder du en oversigt over udbydere af samlelån. Du kan vælge lånebeløb mellem 5.000 – 600.000 kroner. En god tommelfingerregel er, at du ikke bør låne mere, end du har brug for. Du skal også vælge en løbetid, der strækker sig mellem 1-15 år. Jo hurtigere du afdrager på lånet, des færre renter skal du betale.

Når du klikker videre til den valgte låneudbyders hjemmeside, kan du udfylde låneansøgningen online. Du skal oplyse navn, e-mail, ønsket lånebeløb og løbetid. Du modtager herefter et lånetilbud på samlelånet, og så er det op til dig at beslutte, om du vil takke ja.

Kriterier for at blive godkendt til et samlelån

Du skal være minimum 18, men ofte over 20 år, og i nogle tilfælde helt op til 25 år for at låne penge online. Du skal også have en fast indtægt, og du må ikke være registreret som dårlig betaler.

Kan man låne uden at stille sikkerhed?

Ja, lånet stilles uden sikkerhed, men du skal naturligvis være realistisk omkring, hvor meget du kan afdrage på lånet om måneden.

Sådan sammenligner du prisen på samlelån

Prisen for et samlelån varierer. Det er ikke den samme rente, du betaler alle steder. På sammenligningstjenesten kan du nemt se, hvilke rentesatser, der udbydes. Dertil kommer etableringsgebyr for lånet. Du kan sammenligne priser på lån ved at sammenligne ÅOP, som betyder årlige omkostninger i procent. Det er den pris, du skal betale årligt for at have lånet.

Med et samlelån skal du kun forholde dig til én rente

Fordelen ved et samlelån er, at du indfrier alle de små lån, du har. Dermed betaler du kun afdrag og renter til ét lån hver måned, hvilket er billigere for dig i længden.

I det hele taget kan det anbefales, at du danner dig et godt overblik over din økonomi, så du kender dine indtægter og udgifter. Så kan du også nemmere se, hvor meget du kan afdrage på et samlelån hver måned, og hvor lang løbetiden skal være. Du kan også vælge at samle dine bankforretninger i obos.no, som er en bank med mange fordele. Den tilbyder forskellige typer af lån, som kan matche din situation, samt fordele ved boligkøb.

Sammenligningstjenesten gør arbejdet for dig

Sammenligningstjenesten har på forhånd lavet al den research, som skal til for at tilbyde dig en gratis og uforpligtende oversigt over forskellige låneudbydere på markedet. Dermed slipper du for at skulle gøre arbejdet med at finde disse låneudbydere. Du sparer tid, som du i stedet kan bruge på at læse de lånetilbud, som du får tilsendt per e-mail. Vælg det billigste lån og spar penge.

Sådan udbetales pengene

Når du har underskrevet låneaftalen, får du udbetalt pengene. Du bestemmer selv, hvilken konto, de skal overføres til. Der sker i løbet af et par dage, hvilket er meget hurtigt sammenlignet med din traditionelle bank. Men nogle gange er det også de hurtige og effektive løsninger, der er brug for. Der er ingen grund til at vente i ugevis på at få godkendt et samlelån, når du kan udfylde en låneansøgning på få minutter og få pengene udbetalt i morgen eller i overmorgen.

Tjek sammenligningssiden og find ud af, hvilke tilbud du kan få på samlelån. Det hele bliver sendt direkte til din mailboks. Du bestemmer selv, hvilket lån du vælger.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *