Spring til indhold

Hvorfor flere forretningsfolk investerer i Danmark i dag

Hvorfor flere forretningsfolk investerer i Danmark i dag

Det er værd at huske på, at Danmark er et lille land. Men der er et væld af muligheder i Danmark. Det er en af de mest progressive og aggressive økonomier i verden. Med et robust velfærdssystem, der sørger for alle, rangerer landet konsekvent blandt de mest retfærdige nationer i verden. Og for at sætte prikken over i’et er vores land et af verdens grønneste.

Hvis du ønsker at investere i udlandet, er Danmark et af de bedste steder at gøre det på grund af dets stærke placering på indekser for politisk, økonomisk og lovgivningsmæssig stabilitet. Da Danmark er en del af Den Europæiske Union (EU), følger Danmark de samme regler og bestemmelser som resten af EU. Den danske krones valutakurs er fastsat til den aktuelle eurokurs. 

Der er stor vægt på international handel i Danmark, som er en social velfærdsstat med en moderne markedsøkonomi. Da eksporten udgør omkring 55 procent af BNP, påvirker udsving i økonomierne i USA, Tyskland, Sverige og Storbritannien Danmarks økonomiske statistikker betydeligt.

Danskerne henter flere råvarer ind, end de sender ud, men landets fremstillingssektor er afhængig af eksport af fødevarer, fossile brændstoffer, kemikalier og vindkraft. Danmark er en af EU’s mest trofaste fortalere for frihandel. Hvert år anfører Transparency International Danmark som et af de lande i verden, der har et af de laveste niveauer af korruption i den offentlige sektor.

Investeringsklimaet i Danmark er positivt, og landets underliggende makroøkonomiske forhold er stærke. Danmark fungerer som en bro mellem det europæiske fastland og de nordiske og baltiske regioner. De eksisterende systemer for personbevægelser og informationsudveksling fungerer godt. Med hensyn til højteknologiske virksomheder som it, bioteknologi, ren energi og skibsfart hører Danmark til blandt de bedste i verden.

En investeringsfond er en type finansielt instrument, hvor mange enkeltpersoner samler deres ressourcer. For det beløb, du investerer, får du en forholdsmæssig andel af puljens aktiver. Du erhverver investeringsbeviser og får status som investor, når du sætter penge ind i en investeringsforening. Hver delfond i en investeringsforening fokuserer på en bestemt investeringskategori, f.eks. danske obligationer eller europæiske aktier, som dine penge vil blive placeret i. Du og de andre investorer i en delfond får lige stor andel i dens gevinster eller tab.

1. At vælge det kendte er den mest sikre løsning.

Fordi bestikkelse er så sjælden i Danmark, rangerer landet konsekvent godt på den internationale gennemsigtighed; Danmark er et ønskværdigt sted at gøre forretninger på grund af den utroligt lave korruptionsrate.

2. Profitabel markedsadgang

Med levering næste dag kan du nemt nå ud til 100 millioner af verdens rigeste forbrugere i Den Europæiske Union.

3. Det bedste jobmarked med hensyn til tilpasningsevne.

Det “flexicurity”-paradigme, der er udviklet i Danmark, giver et stort spillerum i forbindelse med ansættelse og afskedigelse. Virksomheder i Danmark kan drive deres virksomhed døgnet rundt, 365 dage om året, på grund af landets højproduktive arbejdsstyrke og mangel på overtidsregler.

4. En stærkt kvalificeret og entusiastisk arbejdsstyrke

I USA får 96 % af high school-eleverne og 47 % af de universitetsstuderende en studentereksamen. Niveauet af engelskkompetencer er blandt de tre bedste i verden. Fire ud af fem danskere taler flydende engelsk, og halvdelen taler tysk.

5. Det ideelle knudepunkt.

Med 57 flyselskaber, der betjener 132 destinationer, og de hurtigste transittider for fragt blandt de europæiske lufthavne er Københavns Lufthavn et vigtigt knudepunkt for Norden og Baltikum.

6. Enkel virksomhedsetablering

Ifølge Verdensbanken er Danmark et af de mest erhvervsvenlige lande i verden. Få din virksomhed op at køre på en dag og dine arbejds- og opholdstilladelser på 5 uger. Selv spilleindustrien genererer godt overskud. De fleste etablissementer tilbyder gratis spins uden indbetaling casino reviewers

Udenlandske virksomheder vil sætte pris på den strømlinede plug-and-play registreringsproces, når de etablerer sig i Danmark.

7. Det er verdens førende inden for IKT, cleantech og biovidenskab.

Danmarks vindmølleparker leverer elektricitet til 20 % af landets behov. Danske virksomheder kontrollerede en tredjedel af den globale vindindustri og var de første til at anvende andengenerations biobrændstoffer kommercielt.

Den danske IKT-klynge er baseret på et futuristisk, højteknologisk samfund, der kan prale af et omfattende netværk af computere og de mest teknisk kyndige borgere overhovedet.

8. Mindre dyre

Der er ingen omkostninger for de ansatte i form af sociale bidrag.

De mest konkurrencedygtige lønniveauer, især for ledere og forskere, i Skandinavien og under EU-gennemsnittet Laveste kontorleje og selskabsskat (25 %, skal sænkes til 22 %) i 2016

9. Den mest pålidelige testplads i verden.

Ud over at blive rost som det bedste testmarked kan Danmark prale af at have nogle af de højeste penetrationer af mobiltelefoner, bredbåndsinternet og pc’er i verden.

10. Overlegen livskvalitet.

I undersøgelser af lykke rundt om i verden ligger danskerne typisk højest på listen. For turister er København en af de 10 bedste byer i Europa (på 11. pladsen globalt set). Danmarks velfærdsydelser, herunder offentlige skoler og hospitaler, er gratis for alle med gyldig opholds- og arbejdstilladelse.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *