Spring til indhold

Hvorfor låne penge til forbrug?

pengelån.nu

Der kan være mange grunde til at man skal ud og prøve kræfter med forbrugslån. Det kan være svært at accepterer tanken om at skulle låne penge til at rå tilstedeværelsen til at fungere. Det er også okay, for ofte er forbrugslån også en negativ ting. Men det behøver det skam ikke at være.

Som nævnt så kan der være mange årsager til at man skal optage et forbrugslån. Hvad end baggrunden for dine overvejelse omkring forbrugslånet er, så er det vigtigt at pengene du låner er “need to have” og ikke “Nice to have”. Det skal forstås således; har du brug for pengene fordi din hverdag ikke hænger sammen i en kortere periode uden, eller låner du pengene fordi du godt kunne tænke dig at have den nye iPhone?. Det er f.eks. På ingen måde “need to have” at låne penge til den nye iPhone. Men bryder din bil til gengæld sammen, så er du nødsaget til at få det fikset – i hvert fald hvis din hverdag afhænger af bilen. På den måde er det vigtigt at vurdere hvorvidt der reelt set er et behov for at optage lånet. Lån kun penge hvis det er need to have!

Lån for studerende

Vi er heldigvis så heldige i Danmark at vi bliver betalt for at tage en uddannelse. Det må vi ikke glemme. I mange andre lande, som eksempelvis USA, stifter de studerende store gældssummer for at kunne læse. Det er helt almindeligt derovre. Derfor er studielån helt normalt at forholde sig til hvis man kommer fra udlandet. Det er knap så almindeligt herhjemme, men alligevel er der flere og flere der optager det såkaldte SU-lån. Et SU-lån er en god mulighed for at få hverdagen til at hænge sammen. Specielt med de stigende boligpriser i de større byer, så kan den ellers gode SU være svær at få til at fungere. Mange bruger også SU-lån til at tage et semester i udlandet. Man kan låne op til 100.000 kr. til en rente på kun 4 procent. Det er altså under alle omstændigher et fordelagtigt lån. Især hvis man er under uddannelse og går med tankerne om et forbrugslån.

Der er såmænd også personer der benytter den fordelagtige rente til at optage lånet uanset om de behøver pengene eller ej. De gemmer derved pengene som så senere kan benyttes til investeringer eller f.eks. udbetaling til hus eller bil.

Hvor skal man låne penge?

Der er utallige af virksomheder som låner penge til forbrug. Der er samtidig mange der markedsfører sig godt, og gør alt hvad de kan for at få dig til at låne penge – hvad end det er til den perfekte sommerferie, ny barnevogn eller ny bil. De markedsfører sig på forbrugerens følelser, og det virker i mange tilfælde.

Det kan være en jungle at finde rundt i alle de forskellige låne udbydere, og de gør hvad de kan for at skjule omkostningerne. Hos Pengelån.nu er det gjort nemt og overskueligt at beregne muligheder og omkostninger ved netop det lån du har brug. Det er selvfølgelig helt uforpligtende, og er kun med til at gøre din søgen på det perfekte lån overskueligt.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *