Spring til indhold

Lån penge til dine barndomsdrømme

Lån penge til dine barndomsdrømme

Vi har alle sammen nogle barndomsdrømme. Det kan være, at man altid gerne har villet være rockstjerne og stå på den store scene. At man har stået foran spejlet og spillet luftguitar for fuld skrue. Måske har ens drøm været at få den virkelig fede Harley Davidson motorcykel, som man havde billeder af på værelset. Det kan også være, man var et lidt mere ambitiøst barn, der forestillede sig familielivet i en stor, dejlig villa. Uanset hvad, så hænger mange af disse barndomsdrømme stadig ved. De hænger ved og er måske endda gået i opfyldelse. Du har måske som voksen fundet det perfekte hus langs kysten, som du flittigt tegnede mange tegninger af, da du var lille. Men da du var lille, havde du nok ikke lige helt nok mønter i sparegrisen til at betale for et kæmpe hus. Det er heller ikke sikkert, at du som voksen har råd til at betale for det hus, du altid har drømt om.

Jeg har ikke råd – hvad gør jeg?

Du har måske prøvet at indse, at du ikke havde nok indtægt til at købe drømmehuset, fordi der kom nogle uforudsete udgifter. Den næste dag falder du på cykel og slår tænderne ud, og din forsikring dækker det ikke. Det kan føles som en håbløs situation. Når der kommer ulykker og uforudsete udgifter som dem, så kan det påvirke dit budget drastisk. Du har pludselig slet ikke råd til drømmehuset, og alt føles som den ene ulykke efter den anden. Men der er alligevel en vej ud, for når sådan noget sker, kan man evt. overveje at tage et lån.     

Privatlån til drømmehuset og de uforudsete udgifter

Hos Santander Consumer Bank finder du gode rammer for lånet til drømmehuset og for de uforudsete udgifter, når du falder på cykel. Der tilbydes en attraktiv rente helt ned til 3,9% og en mulighed for at låne op til 350.000 kr., så drømmen om det perfekte hus ikke kommer til at ligge alt for langt væk. Der findes to lån alt efter, hvor meget du skal låne, hvilket låneberegneren kan guide dig frem til. Du kan se deres privatlån her for at finde ud af, hvilket lån der passer til dit behov. Her skal du ikke stille sikkerhed, fordi det er en privat sag, om du vil bruge pengene på den fede motorcykel eller drømmehuset.

Indfri dine drømme blot ved et par trin                                                                                    

Processen er relativ enkel og foregår blot online ved at du sender en låneansøgning, årsopgørelse og seneste lønseddel. Årsopgørelsen og den seneste lønseddel kan du give banken adgang til via NemID og Skat. Efter få hverdage får du svar på din låneansøgning, og du kan få hjælp til, hvordan du kan låne penge til drømmehuset. Santander giver dig en professionel oplevelse fra start til slut, og du vil være i trygge hænder, fra du sender låneansøgningen, til at du får godkendt lånet. Det behøver nemlig ikke være så svært at få indfriet den drøm, man har haft i lang tid, og derfor kan Santander hjælpe med at indfri den drøm.    

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *