Spring til indhold

Guide: Sådan tjener du penge på din hjemmeside

Der er masser af muligheder for at tjene penge via nettet – særligt, hvis du har din egen hjemmeside. Der er flere måder, hvorpå du kan tjene penge på din hjemmeside. Se her, hvordan du gør.

Driver du din egen hjemmeside, er der flere tiltag, du kan gøre brug af, når du vil tjene penge på den. Det handler primært om at skabe relevant trafik, der sikrer dig besøgende på din hjemmeside, som du kan konverterer til salg, eksponere for reklamer eller lignende.

Herunder får du indblik i, hvordan du skaber trafik til din hjemmeside, samt hvordan du tjener penge på dine besøgende.

#1: SEO øger synligheden i Google

Den bedste måde, du kan sikre et solidt flow af besøgende til din side hver måned, er ved at optimere den, så du har de bedste forudsætninger for at få gode placeringer i Google på relevante søgeforespørgsler.

Det hele handler om dit indhold. Find de søgeord, folk søger på og som relaterer sig til den niche, din hjemmeside befinder sig i. Efterfølgende optimerer du dit indhold, så det matcher de kriterier, Google lægger vægt på, når de indekserer din hjemmeside i deres søgeresultater.

Der er flere hundrede faktorer, der spiller ind her, og det kan være svært at danne sig et overblik over. Der findes adskillige guides rundt omkring på nettet, som du kan gøre brug af, når du ønsker at forbedre din viden indenfor søgemaskineoptimering.

Alternativt kan du få hjælp til SEO af eksperten Nicolai Sørensen, hvis du ønsker at betale dig til gode placeringer i Googles organiske søgeresultater.

#2: Vis reklamer på din hjemmeside

En af de nemmeste måder at tjene penge på din hjemmeside er ved at eksponere de besøgende for reklamer. Det kan meget nemt sættes op ved brug af eksempelvis Google AdSense, der er Googles automatiserede reklameværktøj.

Du skal have mange besøgende på din hjemmeside, før det kan betale sig, men så snart det er opsat, vil du mere eller mindre automatiseret modtage penge hver måned. Du skal have tjent 600 kr., før du får dine penge udbetalt.

#3: Sælg links fra din hjemmeside

Linkbuilding er en af de faktorer, der har indvirkning på dine placeringer. Måden, hvorpå Google vurderer, hvor din hjemmeside skal placeres i deres søgeresultater, er blandt andet ved at analysere mængden og kvaliteten af indgående links til dit site.

I Googles øjne fungerer det om en anbefaling, når en hjemmeside linker til dig, og derfor er links mange penge værd for virksomheder. Det kan du drage fordel af ved at sætte links fra din hjemmeside til salg.

Det kræver, at din hjemmeside er ordentligt udarbejdet og selv har mange indgående links, men det kan betale sig at investere i at optimere den, da prisen for et link nemt kan koste mellem 250-4000 kr., afhængigt af hvor stærk din side er.

#4: Tjen provision via affiliate-links

Affiliate markedsføring er en form for markedsføring, hvor webshops og hjemmesider giver dig en procentdel af deres salg, når du henviser til deres side. Det er en svær disciplin at mestre, og det kræver meget tid i starten, men så snart du har det rigtige setup, har du en passiv indkomst hver måned.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *