Spring til indhold

Lunar Block anmeldelse – Køb kryptovaluta på dansk platform

Har du også svært ved at finde hoved og hale i kryptovaluta? Det er slet ikke så
svært, som det lyder med Lunar Block, som er en dansk kryptovaluta handelsplatform. Se her, hvordan du kommer i gang

Engang var det ikke til at forestille sig, at bitcoin eller ethereum kunne være almindeligt at handle. Men i dag er det noget helt andet, for kryptovaluta bliver mere og mere populært. Krypto kan virke som en jungle, men hvis du vælger det rigtige sted at handle, kan du have din første kryptovaluta i hånden på nærmest ingen tid.

lunar

Køb kryptovaluta på en dansk platform

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Kom i gang på få minutter
Køb kryptovaluta på en dansk platform
Fast lav handelspris 

Lunar block – Dansk kryptovaluta platform

lunar kryptovaluta

De fleste steder, hvor du kan handle med kryptovaluta, skal du oprette en såkaldt wallet, som du kan opbevare din kryptovaluta i. Allerede dér kan processen blive unødigt kompliceret. Derfor kan du med fordel vælge en platform, hvor du handler direkte fra en app, helt uden du behøver oprette en wallet. Det kan du med Lunar Block. Lunar Blocks platform er så simpel, at du kan være med, selv hvis du ikke har handlet med krypto før. Når du har hentet appen og er blevet godkendt, kan du handle på få minutter. I appen får du overblikket over de forskellige coins og de risici, du skal være opmærksom på, når du handler med krypto. Det betyder, at du ikke behøver bruger flere timer på Google, før du går i gang.

Pas på gebyrfælder

Når du køber og sælger krypto, skal du være opmærksom på, at der er handelsgebyr. Og hos mange udbydere kommer der skjulte gebyrer oveni. Det kan for eksempel være overførselsgebyr, vekselkursgebyr og opretningsgebyr. Derfor kan det være en god ide at vælge en transparent platform, hvor du altid ved, hvad du betaler for, og hvor der ikke pludselig kommer skjulte gebyrer oveni. Sådan er det eksempelvis med Lunar Block. Her skal du kun forholde dig til én pris: Handelsprisen. Det er til at finde ud af, og du undgår de store gebyrsmæk.

Overvej risikoen

Al handel med kryptovaluta indebærer en stor risiko. Værdien af din kryptovaluta kan både stige og falde, og du kan risikere at tabe hele det beløb, du har købt kryptovaluta for. Krypto-verdenen er stadig ikke reguleret eller kontrolleret af nogen myndigheder eller banker. Det betyder også, at du ikke har samme garantier som ved køb af andre regulerede finansielle aktiver som fx. værdipapirer eller aktier. Det er vigtigt at være bevidst om, hvis du vil være kryptoejer.

køb kryptovaluta hos lunar

Sådan køber du kryptovaluta på få minutter med Lunar Block

  1. Hent Lunar gratis
    Hent Lunar i App Store eller Google Play. Husk at have dit billed-ID klar, for det skal du bruge, når du tilmelder dig. Hent Lunar her
  2. Opret dig i Lunar Block i appen
    Find Lunar Block under “Produkter”, og opret dig. Du vil først blive bedt om at tage en test om kryptovaluta – blandt andet for at sikre, du er klar over risiciene. Risiciene kan du blive klogere på i appen, inden du tager testen.
  3. Køb kryptovaluta med et swipe
    Når du er godkendt, kan du købe krypto med det samme. Vælg din kryptovaluta i appen, og køb med et swipe. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så er der hjælp at hente i appen, hvor du kan blive klogere på de forskellige kryptovalutaer. Du kan få fingrene i alt fra bitcoin til cardano.
lunar

Køb kryptovaluta på en dansk platform

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Kom i gang på få minutter
Køb kryptovaluta på en dansk platform
Fast lav handelspris 

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *