Spring til indhold

Mest økonomiske spa

Mest økonomiske spa

Du har måske lys på et spa, men du vil gerne finde det mest økonomiske? Da skal du læse med her. Her fortæller vi dig mere om, hvad du skal tænke over, når du skal vælge det mest økonomiske spa til dit behov.  

Hvad er et spa?  

Et spabad, er det man også kalder for et boblebad. Der findes mange forskellige typer spabade. Den mest almindelige for, er et rundt boblebad, der familie og venner kan samles og hygge – hele året. Det der er rart med et spa, er jo at det er varmt. Der findes også masser af løsninger med aroma, så man kan gøre det til en meget mere all round spa-oplevelse, hvis det er det man ønsker.  

Man kan for eksempel få det der hedder et swimspa, som er en kombination af en pool og et boblebad. Der får du altså dysere og siddepladser som i et boblebad, men du får også mulighed for at svømme, neten som hygge eller fitness. Det er dermed perfekt for dig, der gerne vil have det begge fra to verdener. Hvis du overvejer en pool, kan dette være en mere økonomisk løsning. Hvis du vælger et swimspa,  der er godt isoleret, så bruger det meget mindre strøm, og et swimspa er desuden ikke sæsonbetonet på samme måde som en swimmingpool.  

Mest økonomiske spa 

Det er altså ting som ressourcer og strømforbrug som du skal tænke på, hvis du vil finde den mest økonomiske løsningen på et spa. Et spa skal varme op vandet og holde dysere i gang og det kræver altså en del energi. Det der afgør forskellen på, hvor meget energi et spa bruger, og dermed også hvor billigt det er i drift – handler om hvor godt dit boblebad er isoleret. Hvis det er godt isoleret, så skal der meget mindre energi til for at holde det kørende. Derfor kan det godt betale sig at investere i et godt isoleret spa.  

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *