Spring til indhold

Ny mulighed for at investere med EU garanti

Økonomi spiller en vigtig rolle i vores alles hverdag. En stabil økonomi er noget der kan skabe ro i ethvert sind og det skal derfor handle om, hvilke muligheder der er for at se formuen vokse stabilt uden at det samtidig er forbundet med den ellers omtalte risiko der er indenfor de gængse investeringsformer.

2 muligheder for at undgå ”High-Risk” -investeringer

Hvis du endnu ikke har prøvet at investere i noget endnu, men udelukkende er ved at læse op på dine muligheder for at lave den bedste investering, så har du sikkert allerede stødt ind i ordene aktier, udlejningsejendomme mv., for det er netop det som man hører mest om. Men der er faktisk flere muligheder for dig der gerne vil se formuen vokse og der er endda tale om muligheder, hvor risikoen ret sikkert ikke kan måle sig med f.eks. ”High-Risk ”-aktierne.

På hjemmesiden , kan du starte med at læse om på hvad du f.eks. kan gøre, hvis du lige nu sidder med en pose penge, som du helst ikke ser stå på din bankkonto, fordi du er bange for at beløbet stille og roligt vil svinde ind. Negative renter i bankerne har fået de fleste op ad stolen for at finde bedre løsninger og det kan kun gå for langsomt.

En anden hjemmeside hvor du kan finde en rigtig fin måde at blive investor er på , hvor det hele minder lidt om den mulighed der er ved ovenstående link til Flex Funding. Begge muligheder kan give dig hjælp til en form for EU-garanti, så du kan vide dig sikker på at du som investor ikke pludselig risikerer at virksomheden du investerer i, lukker ned uden at betale dig en krone.

Du sikrer dig at få dine penge hjem igen uanset hvad

Uanset hvilken måde du vælger at investere på, af de to ovenstående muligheder, så er det nok den bedste måde at du kan sikre dig en stabil økonomi. Du investerer i danske sunde virksomheder, der allerede har været igennem en grundig kreditvurdering fra Flex Funding her https://www.flexfunding.com/investor eller Jysk Erhvervslåns side her https://www.jyskerhvervslaan.dk/, men samtidig er det vigtigt at have den garanti du får med, i baghovedet. Denne form for sikkerhed kan du få svært ved at finde ved andre investeringsformer.

Når du investerer i virksomheder der allerede har været igennem en kreditvurdering og hvor du kan finde en EU-garanti for at du kan få dine penge igen, selv hvis virksomheden du har investeret i, mod forventning skulle lukke, så har du fundet nøglen til at se din formue vokse.

Det hele handler om at man ikke vil se ens formue skrumpe, men hellere end gerne vil se den vokse. Mange har valgt at investere i obligationer eller aktier, men her er det vigtigt at understrege, at der altså ikke er nogen garanti for at du får dine penge hjem igen.

Går virksomheden som du har købt aktier i ned, så tager de også dine penge med i faldet. Denne bekymring slipper du helt for, når du investerer din formue på en af de to ovenstående måder.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *