Spring til indhold

Sådan får du den bedste pris for din bolig

Sådan får du den bedste pris for din bolig

Boligmarkedet er brændende hedt i øjeblikket, og specielt i de største byerne, så har priserne skudt i vejret i løbet af 2020. Det var de færreste som kunne forudsige denne udviklingen, men hvis du har lyst til at score kassen på bolig salg, så er det nu du skal sælge. Læs med her for gode råd til, hvordan du gør din bolig klar for salg.

Sørg for en lækker finish

Inden du inviterer mægleren på besøg, sådan at du kan få en vurdering af din bolig, så skal du gå i gang med at lave alle de små reparationer, som du har udsat de sidste 5 år. Det kan være nogle lister som mangler, eller det kan være en væg der lige skal males. Det kan også være at det er facaden som har brug for en overhaling. Uanset om det er facaden eller terrassen, som har brug for en kærlig hånd, så er en højtryksrenser lige præcis det som du har brug for. Hos Harald Nyborg finder du alt tilbehør til højtryksrensere. Et besøg i din lokale harald nyborg giver dig også mulighed for at skaffe alt det andet som du skal bruge, for at få sat din bolig i stand, om det er lister, maling eller værktøj.

Det er vigtigt at du kigger på helheden, altså at du giver både bolig og udeareal en sidste finish, inden du får boligen vurderet. Det kan også være en god ide at du rydder op. Hvorfor ikke bruge en weekend på at køre gammelt skrammel på lossepladsen, og rydde ud af kælder og loft? De fleste boligkøbere ønsker at se potentiale i den bolig de skal købe, de vil gerne kunne se sig selv i boligen. For at gøre det nemmere for en potentiel køber, så kan det være en god ide at fjerne alle overflødige møbler, samt at rydde væk dimser og pyntegenstande som fylder.

Find den helt rigtige mægler

Det er en god ide at du inviterer flere mæglere forbi, inden du vælger en som du ønsker at samarbejde med. Du skal selvfølgelig vælge en som kan indfri de ønsker du har til pris, men husk at den højeste pris, ikke altid er den bedste pris. Det vigtigste er at det er den helt rigtige pris, altså den pris som boligen vil blive solgt for.

Du skal selvfølgelig også overveje kemi, og hvor stort et stykke af kagen, som mæglere ønsker at spise. I dag findes der også flere muligheder for at prøve sig på et selvsalg, altså at du sparer pengene på en mægler, og selv står for salget. Dette kræver dog noget arbejde, så du skal lige overveje om du har modet til det. Hvis du selv vil stå for salget, så kan det være aktuelt at tilknytte en boligadvokat, til at stå for alt det formelle papirarbejde.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *