Spring til indhold

Sådan får du et bedre økonomisk overblik over din virksomhed

Dette indhold er sponsoreret 

Fakturering, regninger, moms, fradrag. Dette er sikkert ord der ringer en klokke. Men hvad betyder de egentlig? Og hvordan bliver regnskaber alt andet end en sur pligt?

Hos Billy.dk kan du nemt og hurtigt få et økonomisk overblik. Så har din virksomhed styr på skatteregnskabet og momsafregninger? Vil du spare massevis af tid ved manuelt tastearbejde, og bare få et smart program til at gøre det for dig? 

Billy hjælper dig endda også, hvis du ønsker at personliggøre dine fakturaer, ved at indsætte logoer, farver og andet. 

Med et klik er det ikke længere sur pligt, at holde styr på regnskaberne. 

Vi hjælper dig med de sure pligter

Ordet ‘regnskab’ kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen, på de fleste. Der er mange begreber man skal holde styr på, og ofte bliver disse til en sur pligt. Med Billy får du et simpelt overblik over din regnskaber, og på den måde gør det økonomien let og overskuelig at håndtere. 

Fakturaer kan du sende direkte fra din iPad på farten, og regninger tager du blot et billede af, og herefter kan de bogføres digitalt. Lyder det ikke smart? På den måde glemmer du aldrig at bogføre en kvittering, eller registrere en faktura som betalt. 

Billy er både for store og små virksomheder. Men vigtigst af alt, er Billy for dig som vil spare penge og bruge din dyrebare tid på andet end moms, skat og fakturaer. 

Regnskabsprogram for revisorer

Hvis du er revisor, er det helt gratis at bruge Billy. Dine kunder kan ‘invitere’ dig til hjælp af bogføring eller du kan invitere dem. Har du flere kunder, kan du nemt og hurtigt navigere mellem dem. 

Hvis du ikke er revisor, kan du også nemt finde en revisor, som kan hjælpe dig og din virksomhed. Dette er også en af de mange fordele ved Billy.dk.

Du indtaster blot dine kontaktoplysninger, og herefter bliver du sat i samarbejde med en revisor eller bogholder i dit område. Du modtager herefter tre uforpligtende tilbud. 

Flyt til Billy og kom godt i gang 

Hvis du nemt og hurtigt vil have din årsrapport, skatteregnskab eller selvangivelse, kan Billy også hjælpe dig med det. Årsregnskabet bliver nemlig udarbejdet af sig selv, således du ikke behøver bøvle med det. Derudover tilbyder Billy gratis support hele ugen – så hvis du er i tvivl om noget, skal man blot kontakte en regnskabskyndig fra Billy.dk.

Billy er især smart til dig som rejser meget, eller generelt er på farten. Billy findes nemlig til din smartphone, og du kan derfor bogføre hvad og hvornår du vil. På den måde har du et nemt og overskueligt overblik over regninger og kvitteringer, som kan uploades med blot et klik.

Billy er i konstant udvikling, så både app’en og regnskabsprogrammet bliver opdateret løbende, med nye og smarte funktioner – som gør det endnu nemmere for dig, at overskue regnskabet. 

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *