Spring til indhold

Sådan indretter du mere økonomisk

Sådan indretter du mere økonomisk

Indretning er for det meste sjovt, men det kan godt blive en kilde til stress og bekymring, hvis man ikke har råd til alt det, man drømmer om. Her får du tips til, hvordan du indretter økonomisk – uden at gå på kompromis med stil! Læs med. 

Indretning er et ømt og vigtigt punkt for de fleste. Ens hjem er jo på mange måder en repræsentation af, hvem man er, så selvfølgelig vil man gerne have, at der er indbydende og lækkert. Det betyder både noget for én selv, når man er alene, men også for de gæster, man har på besøg. 

Indretning på små kvadratmeter 

Bor du småt, handler det i allerhøjeste grad om at indrette dig økonomisk – men her er det særligt i forhold til pladsen, at du skal økonomisere. Der er mange gode, kreative og sjove løsninger, fx en smart skabsseng, du kan trækker ud fra væggen om aftenen og lukke skabslågen til om dagen. 

En skabsseng giver ikke bare mere plads, men også et særligt udtryk. Måske kan du lade dig inspirere af dette koncept til resten af din indretning. Du kan få både spiseborde og skriveborde, som du slår ud fra væggen, og det kan give et markant og urbant udtryk. 

Vælg få ting, som du er vild med 

en lejlighed i Hovedstaden er der ofte ikke mange kvadratmeter at rutte med – til gengæld er de som regel fantastisk charmerende. Desuden kan det være en fordel for din pengebeholdning, at du ikke har verdens største bolig.  

Du har jo praktisk taget ikke plads til tusinde dyre ting, så nu kan du i stedet udvælge de genstande, du virkelig, virkelig synes om. Når der ikke er plads til så meget, kan den enkelte ting være en smule dyrere og helt igennem velvalgt. 

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *