Spring til indhold

Sådan kommer du i gang som daytrader

Sponsoreret indhold:

Er du erfaren aktiehandler og søger nye udfordringer? Så er daytrading måske det næste skridt for dig. Som daytrader handler du med aktiver med stor volatilitet, der ofte oplever markante prisudviklinger. Er du klar til at diversificere dine investeringer endnu mere, og springe ud som daytrader? Så skal du læse med her, hvor vi stiller skarpt på to daytrading-investeringer, nemlig contract for differences og futures.

Hvordan fungerer CFD’er?

CFD står for contract for differences, der på dansk kaldes en differencekontrakt. En CFD er ikke det samme som at købe aktier. Med CFD’er spekulerer du på udvalgte aktivers prisudvikling. En handel involverer ikke et komplet ejerskab af et aktiv, men kun en procentdel af ejerskabet af aktivet. Indtægter og udgifter på CFD’er er baseret på aktivets fulde pris, hvilket gør at du kan tjene meget mere end det du investerer. På samme tid gør det dog også at du kan tabe langt mere end du investerer.

Hvordan fungerer futures kontrakter?

En futures kontrakt er en aftale mellem sælger og køber om en handel med en specifik vare, der er forudbestemt inden leveringen af denne vare. Sælger binder sig til at sælge varen når kontrakten udløber, til den pris som han blev enig med køber om, ved kontraktens indgåelse. Den der vinder på en futures kontrakt, er den part der formår bedst at forudse hvilken pris varen ender på, når kontrakten udløber.

En futures kontrakt bruges ofte for sælger, for at kunne stille sikkerhed for at få en vis pris for dennes vare, i tilfælde af at prisen skulle falde inden kontrakten udløber. Klik her for at blive klogere på futures kontrakter.

Invester din tid

Skal du i gang med at handle på disse markeder, er det vigtigt at du dedikerer din tid til det. En god investering kan kræve flere ugers research, og det gælder især som uerfaren investor. Tag dig tid til at finde de gode investeringer og bliv kendt med markedet inden du kaster dig hovedkulds over den første og bedste investering.

Inden du laver din første investering som daytrader, kan du også overveje at investere med fiktive penge. Dette kan du gøre ved at oprette demo-konto hos din foretrukne handelsplatform. Her kan du blive kendt med layoutet, genvejene og prøve en række investeringer af. Det kan være en god idé at have godt kendskab til din handelsplatform, da den gode investering også kan opstå fra det ene sekund til det andet.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *