Spring til indhold

Sjove festsange skaber en god stemning

Festsange også kaldet for lejlighedssange, har eksisteret i mange år. En sjov festsang og en god festtale kan sætte gang i systemet!!

Jeg har lavet festsange og festtaler – ikke siden middelalderen, hvor lejlighedssange gjorde sit første indtog – men siden 1990, hvor jeg startede for alvor. Sjove festsange til konfirmationer og bryllupper. Sjove festsange til runde fødselsdage og til sølv og guldbryllup.

Jeg fik hurtigt meget at lave. Folk kom igen, når de skulle have lavet en ny sjov festsang. Da Internettet blev udbredt, ja, så steg antallet af kunder og jeg har lavet festsange til festglade mennesker i hele landet. Stadigvæk vender folk tilbage, hvilket jeg er meget glad for. Jeg får mange roser for de sjove festsange og jeg tror at en af grundene er, at rimene er præcise og lidt forunderlige. Altså ikke bare: ka`  – rimer på lag !!. Nej ingen forkortelser. Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavets.  Jeg bruger humoren og de lidt finurlige vendinger, der gør, at det bliver sjove festsange og festtaler der bliver resultatet.

Festtaler ved jeg, at jeg er god til. Det får jeg tit at vide. Festtaler skriver jeg mange af og det kan være festtaler til konfirmationer – festtale til fødselsdagen – eller en god, sjov og alvorlig tale til brylluppet. Jeg har ofte fået tilbagemeldinger om, at brudgommen kneb en tåre, fik sagt nogle gode ting og gæsterne grinede røven ud af bukserne.

Det er sjovt at fortælle historier – når jeg laver nogle sjove festsange. Jeg modtager en kort tekst og kan lave en festsang, der fortæller meget om f.eks. konfirmanden. Hvordan kan du dog få så meget med og så på en så sjov måde.????? – Det er da bare skønt for mig at høre.

En sjov festsang kommer også til at fortælle lidt historie om offeret.

Altså lidt alvor, hvor man lige hører lidt om dengang det gik galt med et eller andet – men du skal vide, at jeg vil trods alvoren forsøge at få lavet det enkelte vers – sjovt!!

Festtaler er en rigtig god måde, at underholde på. Eller en god måde at få sagt noget på. Man bliver hørt!!. Mange er bange for at afholde en sådan festtale. Men tro mig – hvis du har de rigtige ord – altså den rigtige festtale, ja så vil den tage kegler. Og jeg hører tit den med: klap på skulderen hele aftenen- Godt gået: Det glæder mig at høre.

Jeg skal ikke have æren for din gode tale eller festsang. Som jeg plejer at sige. Du har skrevet den. Jeg har bare rettet den til.

Sjove festsange og ditto festtaler sætter skub i festen. Skal jeg lave din sjove festsang eller morsomme festtale??

Kontakt mig på www.festtale.dk

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *