Spring til indhold

Spar penge når du rejser

Spar penge når du rejser

Vi danskere elsker at rejse. Uanset hvor meget det belaster vores økonomi. Det anser det næsten som en menneskelig ret! Men der er ingen grund til ikke at sparer de ekstra penge når du rejser, det er nemlig ret nemt!

Leje af bil

Det er altid rarest at have en bil når man er ude og rejse. Du kan tage rundt hvor du har lyst, og farer ikke vild med det offentlige. Men hold nu op hvor kan det også være dyrt. Der er flere ting man skal passe på med, når man låner bil. Der er mange virksomheder der har franchises rundt omkring verdenen. Det betyder at hvis du går på nettet derhjemme fra, og lejer en bil via den globale hjemmeside, så tjener den lokale franchise holder ikke et særligt stort beløb på det. Det betyder at de er mere tilbøjelige til at snyde dig for dobbelt omkostninger. De ved jo godt at du har et fly du skal nå, og er derfor ikke bange for at presse et par ekstra tusinde kroner ud af dig. En anden ulempe med denne konstellation er at de mange globale virksomheder kan kunstigt holde leje priserne oppe, for de enkelte lande. Derfor kan du med fordel lade være med at booke hjemme fra, og i stedet booke en bil når du ankommer. På den måde kan du også forhandle med dem direkte. De er nemlig ekstremt sultne i de fleste butikker, og hvis du synes det er for dyrt, kan du altid snakke med de 15 andre forhandlere der er i lufthavnen.

Hotel

Når du nu er landet, skal du jo også have et sted at bo. Her kan du med fordel booke gennem de internetvirksomheder som hotels.com. De er nemlig så store at de kan presse hotellerne til at give dem særpriser så du ikke skal betale lige så meget.  Og hvis du rejser meget, kan du få mængde rabat og få op i mod 50% rabat på dit hotel ophold, hvis du har haft 10 bookinger. En anden måde at gøre det på, er ved at booke et hotel i udkanten af byen. Der er ingen tvivl om, uanset hvor du rejser hen, at jo tættere du bor på centrum af byen, jo dyre bliver der. Derfor kan du med fordel sparer mange tusinde kroner ved at bor en smule længere væk. Men det kan stadig være mange penge, og derfor kan det være du gerne vil være sikker på du har penge nok. Med Lendme får du tilbud fra 8 forskellige banker, så du er sikker på at få det billigste lån. En fordel ved at bo længere ude af byen er også at du ser dele af byen du normalt ikke vil se. Og måske får du et glimt af hvordan kulturen og menneskene byen i virkeligheden er, som man ofte ikke gør ved at være de mest turist prægede steder.

Booking af rejsen

Når man rejser, er der mange faktorer der spiller ind, i forhold til prisen. Det er afgørende hvor, hvornår og hvordan du bestiller din rejse. Med de ekstremt mange hjemmesider der findes der ude, er det vigtigt at bruge en hjemmeside man stoler på. Der er nemlig enormt mange hjemmesider der snyder. De snyder, men gør det lovligt, ved at skjule diverse gebyrer, eller ved uklart at fortælle hvad der er inkluderet og hvad der ikke er inkluderet. Her kan hjemmesiden rejsepriser klart anbefales. De finder de billigste priser uden så meget postyr. Det gælder både flybilletter, afbudsrejser, charterrejser. En anden måde at sparer penge på at tidspunktet. Hvis du f.eks. flyver på en tirsdag, kan du sparer penge viser forskellige artikler.

Der er også mange der rejser for at sparer penge, på f.eks. næsekirurgi. Specielt er Tyrkiet på toppen af listen over lande folk flyver til for at sparer lidt penge. Og da denne artikel handler om hvordan du kan sparer penge, vil jeg klart fraråde at tage de billige løsninger, når det kommer til f.eks. nærekirurgi eller andre former for vigtige lægelige behandlinger. Der er nemlig rigtig mange der har haft dårlige oplevelser med at tage til udlandet for at få lavet f.eks. næse, hvilket har betydet at de har skulle have lavet det om herhjemme, og det har derfor kostet ekstra meget. Læs mere her om danske klinikker der ikke tager overpriser. 

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *