Spring til indhold

Spar penge på at skifte fagforening

Spar penge på at skifte fagforening

Der er ingen tvivl om, hvor vigtigt det er at være medlem af en fagforening. En stor del af de danske fagforeninger er branchespecificeret, og derfor kan man få brug for at skifte fagforening, hvis man skifter branche. Heldigvis er det nemmere end man skulle tro, og så kan der faktisk være penge at spare ved at skifte fagforening.

Skift fagforening enkelt og simpelt

De fleste fagforeninger herhjemme er branchespecificeret, og det er naturligvis en stor fordel for brugerne, så de kan vide sig sikre på at få den bedst tænkelige rådgivning og vejledning indenfor deres branche. At fagforeningerne er branchespecificeret betyder også, at man som bruger kan blive nødt til at skifte fagforening, hvis man skifter branche.
Heldigvis kan det i dag klares nemt og enkelt og uden alt for meget papirarbejde. Typisk kan overflytningen fra den ene fagforening til den anden ske rent elektronisk, eller det kan gøres ved at tage kontakt til de respektive fagforeninger.

Undersøg om du kan spare penge på at skifte fagforening

Det er ikke gratis at være medlem af en fagforening, og derfor kan det være en god ide at lave et pristjek på sin fagforening. Nogle fagforeninger er dyre end andre, og hos de fleste fagforeninger er det også muligt at få en pakkeløsning, hvor man får a-kasse og fagforening i én og til en bedre pris.

Der kan være store besparelser at hente på at skifte fagforening, hvis man har sat sig for dyrt og trænger til mere luft i økonomien. At melde sig ud af fagforeningen bør aldrig være en overvejelse, selvom man ønsker mere luft i økonomien, prisen på at være medlem af en fagforening kan nemlig oftest betale sig, såfremt man ender i en situation på arbejdspladsen, som man ikke kan eller vil håndtere selv. Derudover kan fagforeningen være en enorm støtte, hvis man ønsker at indgå i forhandlinger om lønforhøjelse, hvorfor prisen også hurtigt er tjent ind.

Hvor meget man kan spare på at skifte fagforening afhænger af, hvilken fagforening man i forvejen er medlem af, og hvilken fagforening man ønsker at skifte til. I nogle tilfælde kan der være op til 500 kr. At spare om måneden, hvis man skifter fagforening. At nogle fagforeninger er dyrere end andre, skyldes især at dyrere fagforeninger oftest er dem, der forhandler overenskomst og er aktive i det politiske liv. Hvis du overvejer at skifte fagforening, så er det værd at besøge Allefagforeninger.dk her finder du nemlig en samlet oversigt over fagforeninger i Danmark. Det er samtidig gjort nemt og overskueligt at sammenligne priser og ydelser for de forskellige fagforeninger.

Spar penge ved at samle a-kasse og fagforening i én

Der kan være mange penge at spare, hvis man sørger for at have a-kasse og fagforening samlet hos samme udbyder. Oftest er prisen på hver af delene højere, hvis man har a-kasse og fagforening to forskellige steder.

Hos Allefagforeninger.dk er der lavet en overskuelig listen over prisen på a-kasse og forening samlet, samt prisen på hver enkelt hver for sig, så det er let og overskueligt at se, hvor man penge man sparer.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *