Spring til indhold

Spar penge ved at mindske dit energiforbrug

Spar penge ved at mindske dit energiforbrug

Dette er sponsoreret indhold

Hvis du ønsker at spare penge og få lidt flere penge mellem hænderne, kan dette gøres nemt og enkelt, ved blot at mindske dit energiforbrug. Vi danskere bruger nemlig en hel masse penge hvert år på vand, varme og el, og faktisk også mange flere penge, end hvad der er nødvendigt. Der findes en masse gode råd og tips til hvordan du kan mindske dit energiforbrug og dermed også sørge for, at pengepungen bliver lidt tykkere. Samtidig med dette giver det god samvittighed, at agere ansvarsfuldt over for miljøet, ved at mindske sit eget CO2-aftryk. Læs med videre og få et par gode tips til, hvordan du kan mindske dit energiforbrug og derved spare en masse penge.

Varme

I forhold til varme, er dette generelt en enorm stor energisluger rundt omkring i de danske hjem, hvilket også betyder, er der er rigtig god mulighed for, at spare penge på dette område. En måde hvorpå du kan vælge at opvarme din bolig på en energivenlig måde, som ligeledes også er økonomisk fordelagtig, er ved at investere i en varmepumpe. Kender du ikke særlig meget til varmepumper, men ønsker at vide mere, så kan du finde information på www.danskvarmeservice.dk. En anden mulighed hvorpå at opvarme dit hjem på en energirigtig måde, er ved brug af pillefyr eller jordvarme. Der findes altså en del muligheder, som kan hjælpe dig med at sænke dit forbrug i forhold til varme. 

Vandforbrug

Noget af det vi ikke tænker særlig meget over, i forbindelse med vores energiforbrug, er vores daglige vandforbrug. Her er vi generelt lidt for gode til at tage lange bade og lade hanen løbe, mens vi lige står og børster tænker. Netop derfor, er der rigtig god mulighed for nemt at spare nogle penge her. Dette kan du for eksempel gøre ved at tage kortere bade – og gerne brudebade frem for karbade, slukke for vandet når du børster tænker, sørge for at hanerne i din bolig ikke drypper og sidst men ikke mindst, opsamle regnvand og bruge det til at vande dine blomster med. 

El

El er naturligvis også et område, hvor du kan spare penge, ved at mindske dit energiforbrug. Dette kan for eksempel være i forhold til at slukke for stikkontakterne, hænge dit tøj op i stedet for at bruge tørretumbleren, fylde opvaskemaskinen helt op når du bruger den og sørge for at anskaffe dig energivenlige lyspærer til hele boligen. Her skal du altså blot lave nogle små justeringer og ændre på nogle vaner, for at spare en masse penge. Hvor mange penge du helt nøjagtigt kan spare, afhænger selvfølgelig af, hvordan dit energiforbrug ser ud i forvejen. Hvis du allerede er meget bevidst om dit energiforbrug, vil det selvfølgelig være sværere at spare den samme mængde penge, som hvis du på nuværende tidspunkt slet ikke tænker over dit energiforbrug. Men uanset hvad, vil du helt sikkert kunne finde nogle områder, hvor du har mulighed for at gøre en ekstra indsats og dermed spare nogle penge.  

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *