Spring til indhold

Styr på regnskabet? Få hjælp til bogføring

Har du styr på dit regnskab eller har du virkelig brug for alle de fif og håndsrækninger du kan komme i nærheden af for at komme igennem bogføringen? Det er ikke let at lære det hele bare sådan lige, men du er godt på vej, når du som nu vælger at læse op.

Tid koster penge – spild den ikke

Der findes lister over de ting du skal huske at få udarbejdet og deadlines, men hvordan alle punkterne på listen skal klares sådan i praksis, er der aldrig noget om. Så kræver det pludselig at man begynder at gå med i dybden og inden man har set sig om, så har man været forbi 20 forskellige sites før man fik svar på det ene punkt alene.

Det kan være en hård nød at knække, alt det der med bogføring, men ikke desto mindre er det stadig vanvittig vigtigt at have styr på. Har du virkelig svært ved at forstå det du har læst på de forskellige sites, kan det være du bør overveje at få hjælpen udefra i stedet.

Det kan i de fleste tilfælde betale sig at skaffe en bogholder

Det kan for mange små virksomheder virke som en enorm post på udgiftssiden, når der bruges penge på en bogholder, men faktisk kan det hurtigt blive dyrere for dig at lade være. Bare regn sammen, hvor længe du allerede nu har siddet på diverse hjemmesider for at forstå et enkelt punkt indenfor bogføring.

Hvis du gør din egen tid op, med hvad du ellers får i timeløn. Så har du lige pludselig en ret stor udgift i at forsøge at forstå og selv udføre bogføringen. -og så er det ikke engang sikkert du allerede er i mål.

Når du vælger at få hjælpen udefra, behøver du heller ikke som sådan at fylde dit hoved med diverse deadlines for indberetninger. Din bogholder skal nok minde dig om det, hvis det skulle slippe og du undgår derfor også trælse bøder

 

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *