Spring til indhold

Tjen penge mens du læser

Tjen penge mens du læser

Vi får ofte at vide at et lykkeligt liv og en god økonomi kræver en uddannelse. Hvis vi ikke får en uddannelse, bliver det sværere at finde et arbejde, og det kan medføre både økonomiske og personlige problemer. Men at studere kan være dyrt, og mange ender med store lån og en ustabil privatøkonomi. 

Men der findes faktisk uddannelser med løn, så du kan studere og leve et normalt liv med råd til det meste ved siden af. 

Erhvervsuddannelser med løn 

Mange uddannelser skal gennemføres på SU, hvilket i de flestes tilfælde knap kan række til husleje og madbudget. Men visse erhvervsuddannelser såsom anlægsstruktør eller bygningsmaler tilbyder de studerende en såkaldt lærling løn, som er en del højere end den almindelige SU-sats. 

Vælger man en uddannelse med løn, så kan man sikre sig en god og stabil fremtidig og man kan blive dygtig indenfor sit erhverv uden at det skal give økonomiske bekymringer under selve uddannelse. 

Mange erhvervsuddannelser er bygget sådan op at man både skal igennem et teoretisk og et praktisk område, så ens kompetencer kommer til at ramme bredt. 

Spring den fattige studietid over

Mange studerende lider under et økonomisk pres under deres studietid, hvor de knap nok har råd til at betale deres husleje for ikke at tale om ferierejser, biografture eller tandlægeregninger. 

I visse tilfælde er man som studerende nødt til at tage jobs, som optager så meget af ens tid at man forsømmer studiet. 

Men med en erhvervsuddannelse med løn kan man slippe for den fattige studietid og gå direkte ind i en økonomisk plausibel periode. Her kan man studere uden at man behøver at gå på kompromis med ens livsstil og vaner. 

Som studerende på en uddannelse med løn kan man faktisk gennemføre en uddannelse og samtidig få råd til både husleje, en bil og de tiltrængte ferier.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *