Spring til indhold

Anmeldelse af Freedom24 af Freedom Finance for 2022

Der findes løbende flere og flere nye investorer, og endda flere end nogensinde har været tidligere. Det har også gjort det interessant for endnu flere virksomheder, at tilbyde aktiehandel på deres platforme. Derudover er der også kommet mange flere investeringsmuligheder som gør det ekstra interessant at holde udkig med alle de forskellige platforme derude for de nye investorer.

Nogle af dog mere succesfulde end andre og Freedom24 er et spændende bud på en platform som skiller sig ud fra de andre platforme. Så her er hvad du bør vide om handelsplatformen Freedom24, så du kan finde ud af om det er en god platform for dig.

Hvad er Freedom24?

Inden vi begynder at kigge på hvad der gør Freedom24 unik, så er det bestemt værd at kigge på historien bag virksomheden.

Freedom24 er en meget stor handelsplatform skabt af virksomheden ”Freedom Finance Europe Ltd.” Virksomheden er blevet grundlagt under selskabet Freedom Holding Corporation, som er blevet et børsnoteret selskab på NASDAQ børsen, under symbolet FRHC. Virksomheden er gået ind i en række lande, som blandt andet inkluderer USA, Tyskland, Ukraine, Uzbekistan og Kazahstan og har også oversat deres platform til en stor del flere lande, hvoriblandt deres platform også er blevet oversat til eksempelvis spansk, græsk fransk, og i alt 15 lande.

Freedom Holding Corporation er efterhånden blevet en virksomhed der har været godt kørende i mange år, da de startede helt tilbage i 2008.

Eftersom at Freedom24 har været i gang i nogle år, så har deres platform også den store fordel i forhold til mange andre platforme, at der er blevet brugt den viden de har erfaret til at optimere platformen og designet.

Sådan kommer du i gang

Læg aktier i kurv, kan man det?

Noget som især gør Freedom24 helt unik, er måden du kommer i gang på hos Freedom24. De fleste handelsplatforme fungerer jo på den samme måde. Du opretter en konto og et aktiedepot. Du får et kontonummer og skal derefter overfører penge fra din bankkonto til din handelskonto. Herefter vil dine penge lande på kontoen indenfor et par dage.

Men sådan fungerer overhoved ikke hos Freedom24!

Når du besøger deres hjemmeside, så vil du se en af de helt traditionelle ”Tilmeld dig” knapper, hvor du kan oprette din konto eller logge ind på din eksisterende konto. Men der er også en ”Tilføj til kurv” knap.

freedom 24 anmeldelse

En ”Tilføj til kurv”, til at købe aktier? Ja den er god nok.

Som du kan se i vores Freedom24 anmeldelse, så forsøger de at ramme de helt nye investorer, med det helt simple koncept, som sikrer at alle kan finde ud af at investere på deres platform. Så hvis du vil købe nogle Amazon aktier, så tilføjer du dem bare til din kurv. Vil du købe flere af disse aktier på én gang? Så tilføjer du bare flere aktier til din kurv.

Mens du foretager handelsprocessen, så opretter du også en konto hos dem.

Så nemt er det for dig at komme i gang hos Freedom24.

Du kan købe dine aktier på Freedom24 med dit kreditkort, lige præcis som hvis du køber sko på en webshop. De tager imod VISA og MasterCard i betalingsprocessen samt bankoverførsel. Du skal dog bemærke, at de kun godkender kreditkort som er udstedt i de Europæiske banker, og at de trækker pengene i EUR.

Freedom24 IPO’s – Børsnoteringer

Noget andet som platformen Freedom24 også gør for at skille sig ud fra mængden af de mange handelsplatforme derude, er at de fokuserer på IPO’s, somer bedre kendt som børsnoteringer af virksomheder.

Når man slår op på forsiden af Freedom24, så vil man se knappen der henviser dig til IPO’s, som er børsnoteringer af virksomheder. Så snart du klikker der, så vil kunne se en liste af de eksisterende børsnoteringer, men også de kommende i den nærmere fremtid. Så her får du muligheden for at se hvornår de fremtidige børsnoteringer sker, så du har muligheden for at blive en af de første investorer i virksomhederne.

freedom24 IPO børsnoteringer

Det der er usædvanligt ved Freedom24 og som vi især syntes er ret interessant, er at de fokuserer på de fremtidge børsnoteringer. De giver et godt overblik over de kommende IPO’s, så man på den måde får let adgang til mere information omkring de nye børsnoteringer. Hvis du klikker på ”Mere” så vil du blive henvist til endnu flere informationer omkring netop den udvalgte børsnotering.

IPO’s er en ret spændende måde at investere i aktier, da du på den måde kan være heldig at ramme en helt ny aktie, som ved børsnoteringen virkeligt tager fart. Hvis du sætter dig grundigt ind i disse virksomheder som bliver børsnoteret, så kan du ret nemt blive en af de første investorer i disse store selskaber.

Det er dog meget vigtigt at huske at tidligere afkast ikke er en garanti for det fremtidige afkast.

Du kan købe aktier til den oprindelige pris og blive en af de første investorer for 2000 dollars, som svarer til cirka 12.000 danske kroner, som er deres minimumsinvestering.

Invester i aktier og ETF’er

Freedom24 skiller sig også ud når vi snakker investering med de forskellige investeringsaktiver, da de giver investorer mulighed for at investere på et stort udvalg af markeder. Det er ret normalt at man på mange platforme kun har åbnet op for handel på nogle af de største børser såsom NYSE, OMXC25 osv.

Men på Freedom24 tillader de også at du kan handle på NASDAQ, NYSE, Deutche Börse, London Stock Exchange, Hong Kong Stock Exchange og lignende store børser. Det betyder derfor også, at uanset hvilken del af verden du vil investere i, så kan Freedom24 med stor sandsynlighed hjælpe dig.

Hvis du i stedet ønsker at kunne investere i de forskellige ETF’er, så er der også god mulighed for at finde et stort udvalg af dem. Der kan du nemlig finde alle de store kendte ETF’er såsom iShares, Vanguard og Blackrock.

Hvad koster det at investere på Freedom24? Se Priser

Nu har vi fortalt om fordelene ved at handle på Freedom24, og så er det meget også rart at vide hvad det koster at handle på deres platform. For på trods af mange fordele, så kan de være ligegyldige hvis den er utrolig dyr at investere igennem. Dette kan gøre at det ikke er så interessant at fortage dine handler som en almindelig investor.

Heldigvis så er det også en billig handelsplatform, hvor prisen i stor grad handler om hvor ofte du handler samt med hvilken volumen du handler aktier.

Du betaler normalt 0.02 EURO pr. aktie du køber, hvis du blot vælger deres gratis plan, hvor du minimum betaler 2 EUR pr. handel.

Men som du kan se på billedet nedenfor, så har de flere forskellige modeller, hvor du kan nøjes med kun at betale et månedligt abonnement, og så kan du slippe for med at betale 0.012 EURO pr. aktie med en minimumspris på 1.20 EUR

Du kan hos Freedom24 slippe med den laveste kommission i Europa på amerikanske aktiemuligheder fra kun 0,65 dollars pr. handel.

freedom24 anmeldelse

Der er rig også mulighed for at opgradere til deres større pakke, som koster 200EUR om måneden, men for langt de fleste investorer, så handler du ikke nok til at dette kan betale sig, så du skal nok vælge mellem deres gratis plan eller den som koster 10 EURO om måneden.

Konklussion

Som du har lært i vores anmeldelse af Freedom24, så er der en hel masse spændende funktioner som gør platformen spændende. Platformen er designet så intuitivt for alle brugerne, at alle kan komme i gang med handel på den. Hvis priserne fungerer for dig, så er der ingen tvivl om at det er et rigtigt spændende bud på en god handelsplatform, hvor det måske kan være interessant for dig at blive en af de første investorer i en aktie i et nyt børsnoteret selskab, eller blot investerer i aktier, som hvis havde du købt tøj på en webshop.

En utroligt spændende platform for både de nye og erfarne investorer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Freedom24?

Freedom24 er en investeringsplatform som giver dig muligheden for at handle med helt op til 40.000 aktier, men også investere i ETF’er og få mulighed for at købe aktier i de kommende børsnoterede virksomheder, som en af de første investorer.

Hvordan investerer man på Freedom24?

For at kunne investere på Freedom24, skal du blot udvælge den aktie som vil købe, og så lægge den i indkøbskurven, præcist som hvis du skulle handle på en webshop.

Hvad koster det at investere på Freedom24?

Det koster fra kun 0.02 Euro pr. aktie at handle på Freedom24, og afhænger af hvilke af deres prismodeller du vælger.

Investering i værdipapirer og andre finansielle instrumenter involvere altid risikoen for at tabe kapital. Investering i en IPO kan involvere yderligere restriktioner. Forudsigelser eller tidligere resultater er ingen garanti for fremtidige resultater.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *