Spring til indhold

Mine investeringer i juli 2021

Så blev juli måned afsluttet, hvilket betyder at min sommerferie er slut. Det har været fantastisk at få noget ferie, selvom der dog er blevet arbejdet i ferien, dog i bedre omgivelser i både Italien og Østrig. Der er ingen tvivl om at det har været en god ferie, men det er nu også meget rart at få en lidt mere normal hverdag igen.

Mine investeringer har passet sig selv og jeg har ikke kigget på dem én eneste gang i ferien, men det er nu gået ganske godt alligevel.

Hvis du vil i gang med at handle med aktier, så kan jeg anbefale handelsplatformen eToro som har gratis kurtage på aktiehandel, samt også giver mulighed for CopyTrading hvor du kan kopiere andre professionelle investorers aktiehandler automatisk.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Mest læste artikler

Aktier for begyndere

Danske aktier

Bedste Aktie App

Investering for Begyndere

Kopier professionelle Investorer med Copytrading

Udbytteaktier Guide

Månedsrapport

Som du kan se nedenfor, så er det jo en dejlig udvikling at følge. Alt er stort set steget, hvilket jo ikke kan være andet end tilfredsstillende.

PlatformInvesteringProcentMdr. afkastAfkast 12 mdr.
Mintos22.808 kr.10,77%95 kr.1748 kr.
Kameo2.397 kr.10 %16 kr.160 kr.
PeerBerry5.044 kr.11.71 %
45 kr.
553 kr.
Bondora34.758 kr.5,94 %10 kr.223 kr.
Reinvest242113 kr.9 %1,5 kr.95 kr.
Ekassa.eu830 kr.7,4 %0 kr.19 kr.
Fast Invest1.056 kr.13.23 %7 kr.90 kr.
Crowdlending ialt69.006 kr.12.68 %173 kr.2.888 kr.
Nordnet investeringsforeninger40.008 kr.-11,64%2135 kr.-4739 kr.
CopyTrading hos eToro1653 $1,57%-42 $26 $
Investering i alt 121.391 kr.-1,36%1994 kr.-1654 kr.
Husk at tidligere resultater ikke er en garanti for afkast.

eToro CopyTrading

Nedenfor kan du se mit afkast med copytrading. Du kan se forskellen fra maj måned til juni måned, som jo er en ganske flot udvikling.

Juli måned nedenfor

etoro afkast juli

Afkast 600 dollars (3756 Kroner)

Investering i alt: 2006 dollars (12.555 Kroner)

Jeg er utrolig tilfreds med min portefølje hos eToro, og der kommer flere og flere spændende investorer som man kan kopiere.

Dem kopierer jeg:

etoro jeppe kirk bonde

Jeppe Kirk Bonde er blandt de mest kopierede investor på eToro, med over 20.000 investorer der kopierer ham. Han er en utrolig dygtig investor og han har skabt nogle rigtigt flotte afkast igennem årene. Jeg har indtil videre fået et afkast på 49.91% med ham.

Man kan ikke længere kopiere Jeppe, fordi der er så stort et beløb under hans portefølje, så derfor vil jeg anbefale at du kigger efter nogle af de andre ”Mest kopierede” på eToro, hvor du uden tvivl kan finde nogle spændende kandidater.


copytrading med olivier danvel

Olivier er den nok mest stabile investor på eToro med fast og pålideligt afkast hver eneste måned. I hele 54 måneder har Olivier haft et positivt afkast, selv i coronakrisen, har der været grønne tal og jeg har fået et afkast på 6.43% indtil videre.

Olivier er et oplagt valg, hvis man ønsker at have en stabil investor i din portefølje, hvor jeg har valgt at kombinere Jeppe, Olivier og Jay.

olivier etoro afkast1

jaynemesis

Jay Edward Smith er den nyeste investor i min portefølje. Han går under navnet Jaynemesis på eToro og er den mest kopierede investorer på eToro med over 26.000 investorer der kopiere ham. Jaynemesis er en af de investorer som har en smule højere risiko men til gengæld så har han historisk set også skabt et utroligt højt afkast som f.eks. sidste år var på over 103% i afkast.

Jay har også opnået sit maximum for det beløb der kan blive kopierede i hans portefølje, så derfor vil jeg også her anbefale at finde en af de nye ”mest kopierede” investorer, så du kan finde en ny investor at kopiere.

Husk at historiske resultater ikke er en garanti for fremtidigt afkast.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

Aktier – Investeringsforeninger

nordnet aktier

Det har været en glimrende måned for mine aktier – investeringsforeninger og de er steget ganske fornuftigt, så det klager jeg bestemt ikke over.

Investering i alt: 27.808

Afkast den seneste måned: 637 kr.

Udbytte i 2021: 650 kr.

Urealiserede afkast sidste 12 måneder: 6.000 kr.

Afkast i 2021: 14.07 %

Crowdlending

Min crowdlending investering har været glimrende her i corona tiden og har passet sig selv. Jeg har ikke haft behov for at tjekke op på mine crowdlending investeringer løbende , og som forventet så er det gået ganske glimrende.

Hvis du også er fan af at investere passivt, og få et højt afkast på udlån af dine penge, så er crowdlending et oplagt valg.

Mintos er stadig den fortrukne crowdlendingplaform som jeg anbefaler til nybegyndere, og hvis du er mere til de danske platforme, så bør du også oprette en konto på Kameo her, hvor du kan investere i ejendomme og se de ejendomme der er aktuelle lige nu. Men du skal være hurtig når der kommer en ny ejendom, for der er stor rift efter de danske ejendomme.

Afkastet på mine Crowdlending plaforme er følgende:

Mintos afkast – 163 kroner / 11,32%

Fast Invest afkast – 8 kroner / 14 %

Bondora afkast – 32 kroner / 7.72 %

PeerBerry afkast – 45 kroner / 11,71 %

Kameo afkast – 16 kroner / 10 %

Reinvest24 – afkast 1,5 kroner / 9 %

juli måned afkast: 262 kr.

Afkast seneste 12 måneder: 3721 kr.

Samlet Crowdlendingportefølje: 64.289 kr.

Hvis du overvejer at investere dine penge i lån som jeg selv gør, så bør du oprette en konto hos enten Mintos eller Kameo som er nogle af de letteste platforme at komme i gang hos efter min mening.

Konklusion

Juli måned var igen en måned med grønne tal. Jeg investerede mere i Copytrading i juni måned og det kommer jeg også til at gøre efter sommerferien.

Hvis du bare vil i gang med at investere i aktier, så vil jeg anbefale dig at oprette en konto hos eToro hvor du kan købe aktier uden kurtage.

Disse platforme kommer jeg til at investere mere på i fremtiden:

  1. eToro
  2. Mintos
  3. Kameo

Hvis du syntes det kunne være interessant at investere med CopyTrading, eller vil igang med at købe aktier med gratis kurtage, investere i valuta, råvare eller råvare, så er eToro en god platform at gøre det på.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Din kapital er i fare. Andre gebyrer forekommer. For mere information, besøg etoro.com/trading/fees

5/5 - (1 vote)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *