Spring til indhold

Mine investeringer i marts 2023

Så er april begyndt og marts er rundet af, hvilket betyder at det er på tide med en månedsrapport.

Personligt

Som jeg tidligere har luftet for jer, så har vi kigget efter at købe endnu et sommerhus til udlejning, men vi har forsat ikke fundet et endnu.

Jeg vil benytte lejligheden til at nævne at hvis du ønsker sommerferie i Danmark, i et lækkert poolsommerhus, så har vi stadig lidt enkle uger ledige – Du kan se vores sommerhus med pool, Spa, Sauna m.v. her

Hvis du vil i gang med at handle med aktier, så kan jeg anbefale handelsplatformen eToro som har gratis kurtage på aktiehandel, samt også giver mulighed for CopyTrading hvor du kan kopiere andre professionelle investorers aktiehandler automatisk.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Med denne udbyder kan du også handle med CFD'er. 77% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvad CFD'er er, og om du har råd til at løbe den store risiko for at tabe dine penge.

Mest læste artikler

Aktier for begyndere

Danske aktier

Bedste Aktie App

Investering for Begyndere

Kopier professionelle Investorer med Copytrading

Udbytteaktier – 7 gode udbytteaktier

Månedsrapport

Her kan du få et overblik over investeringerne for hele 2023

Platform

Investering

Procent

Afkast mdr. 

12 mdrs. afkast

23.624 DKK

10.80%

320 DKK

1646 DKK

2397 DKK

10%

23 DKK

213 DKK

6350 DKK

11,71%

46 DKK

538 DKK

35.542 DKK

5.8%

15 DKK

182 DKK

1405 DKK

9%

8 DKK

102 DKK

840 DKK

7.4%

0 DKK

19 DKK

1056 DKK

0%

0 DKK

90 DKK

Crowdlending Total: 

70.214 DKK

7,9%

404 DKK

2790 DKK

40.877 DKK

1,90%%

478 DKK

2.221 DKK

Besøg eToro
77% af retail CFD kontoer taber penge

1849 $

10.43%

69$

193 $

Total Investering:

123.763 DKK

1.42%

1354 DKK

6333 DKK

Ny: Ejendomme

14.600.000 DKK

4%

51.695 DKK

592.477 DKK

Husk at tidligere resultater ikke er en garanti for afkast

Ejendomme

ejendomsinvestering
En af mine ejendomme på Østre Alle i Aalborg

Min ejendomsinvestering er som sagt ret ny i min månedsrapport, men som jeg syntes at det er på tide at få lidt tal derfra med i opdateringen også.

Antal lejemål: 14 lejligheder

Antal ejendomme: 3

Bogført værdi: 14.6 Millioner

Lejeindtægter i 2022 Ex. forbrug: 633.405 Kr.

Lejeindtægt i februar: 51.695 Kr.

Tomgang: Der er p.t. 3 lejligheder ledige. Den ene er ved at være færdigrenoveret, men er først klar til udlejning fra d. 15 april. Den anden er en stor lejlighed på 113 kvm som skal opdeles til 2 lejligheder, og den sidste er bare ikke udlejet endnu.

Jeg elsker generelt passiv indkomst, og selvom ejendomsinvestering ikke er helt passivt, så er det alligevel muligt at gøre det forholdsvist passivt over tid.

Hvis du gerne vil i gang med at investere i ejendomme, så kræver det en del likviditet, så du kan med fordel lege lidt med ejendomsinvestering ved at oprette dig på Kameo her og på den måde opspare likviditet løbende, og endda med et afkast som er højere end med traditionel ejendomsinvestering.

eToro CopyTrading

Nedenfor kan du se mit afkast med copytrading all time. Hvis du gerne vil kopiere nogle af de professionelle investorer, så kan du tage vores copytrading kursus her og se om det er noget for dig.

etoro afkast

Wesl3y har investeret i en del af de store selskaber, som har fået nogle tæsk på aktiemarkedet i de senere tid, hvilket naturligvis har påvirket mit afkast i hans portefølje i de seneste par måneder og det samme har misterg23.

Mit afkast med Copytrading er på blot 193$ men har dog været langt højere, men det er der intet at sige til i dette marked.

Jeg er udmærket tilfreds med at være kommet i gang med Copytrading, og jeg har nu investeret i copytrading i over to år, hvilket har været en rigtig god beslutning.

Jeg har fra d. 1 oktober sidste år investeret yderligere i Copytrading, hvor jeg har investeret 200 dollars, som jeg nu kopierer Wesley Warrent Nolte. Wesley har i de seneste 5 år fået et afkast på mere end 620%, hvor han i gennemsnit har haft et afkast på 33% i afkast om året.

Wesley investere primært i aktier, og det er som udgangspunkt mest aktier i de store internationale virksomheder.

Jeg vil i de kommende måneder, investere flere penge i copytrading, så hvis du ikke allerede modtager mit nyhedsbrev eller har deltaget i mit copytrading kursus her, så vil du få besked så snart jeg har investeret i en ny investor med copytrading.

aktier
Invester med Copytrading

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Handel med: Aktier, Krypto, Indeks, Råvarer, Valuta, EFT’er
Gratis kurtage på aktiehandel

Opret konto nu→ Med denne udbyder kan du også handle med CFD’er. 81% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvad CFD’er er, og om du har råd til at løbe den store risiko for at tabe dine penge.

Aktier – Investeringsforeninger

nordnet erfaringer

Investering i alt: 40.877 DKK

Urealiserede afkast marts: 478 kr.

Nordnet – Opret en gratis konto her

Jeg kommer udover min ejendomsinvestering til at investere en del i investeringsforeninger i fremtiden, hvor jeg med min månedsopsparing forventer at investere mellem 10.000 og 30.000 om måneden. Dette sker indenfor de næste par måneder forventer jeg.

Mine investeringer hos Nordnet i investeringsforeninger med deres månedsopsparing forløber præcist som jeg forventer, og der er et ganske fornuftigt afkast, uden at jeg skal røre en finger. Jeg er ganske tilfreds med deres månedsopsparing, som automatisk investere hver eneste måned for mig.

I tvivl om hvad du skal investere i? Besvar nogle spørgsmål og få en komplet gratis investeringsplan hos Nord.Investments

nord.investments  

Få en Gratis investeringsplan

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Få en Gratis investeringsplan hos Nord.Investments
Besvar spørgsmål og se gratis investeringsforslag Online
Det tager kun et par minutter

Crowdlending

Min crowdlending har kørt ganske passivt lige fra da jeg startede, så det har været helt fantastisk.

Hvis du også er fan af at investere passivt, og få et højt afkast på udlån af dine penge, så er crowdlending et oplagt valg.

Hvis du er mest til de danske platforme, så bør du oprette en konto på Kameo her, hvor du kan investere i ejendomme og se de ejendomme der er aktuelle lige nu. Men du skal være hurtig når der kommer en ny ejendom, for der er stor rift efter de danske ejendomme. Opret en konto for at se hvilke ejendomme der kan investere i p.t.

Afkastet på mine Crowdlending plaforme er følgende:

Mintos afkast – 320 kroner / 10,80%

Kameo afkast – 23 kroner / 10 %

Fast Invest afkast – 0 kroner / 0%

Bondora afkast – 15 kroner / 5.8 %

PeerBerry afkast – 46 kroner / 11,71 %

Reinvest24 – afkast 8 kroner / 9 %

Marts måned afkast: 412 kr.

Afkast seneste 12 måneder: 2790 kr.

Samlet Crowdlendingportefølje: 70.908 kr.

Hvis du overvejer at investere dine penge i lån som jeg selv gør, så bør du oprette en konto hos danske Kameo hvis du fortrækker en dansk crowdlending platform, ellers så skal du oprette en konto på Mintos som er Europas største crowdlending platform, og som også er en af de mest populære blandt danske investorer.

kameo logo
Opret konto hos Kameo

⭐⭐⭐⭐⭐
Populær dansk crowdlending Platform
Invester i ejendom for kun 500 kr.
Perfekt for begyndere

Konklusion

Der har virkeligt været mange op- og nedture på aktiemarkedet og det kommer der også i fremtiden. Jeg forventer flere op- og nedture i de kommende måneder med stigende energipriser samt høj inflation.

Hvis du bare vil i gang med at investere i aktier, så vil jeg anbefale dig at oprette en konto hos eToro hvor du kan købe aktier uden kurtage.

Disse platforme kommer jeg til at interessere mig mere for i fremtiden:

  1. eToro
  2. Kameo
  3. Nordnet

Hvis du syntes det kunne være interessant at investere med CopyTrading, eller vil igang med at købe aktier med gratis kurtage, investere i valuta, råvare, så er eToro en god platform at gøre det på.

aktier
Køb aktier hos eToro

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Populær Handelsplatform
Invester din formue
Brugervenlig platform

Opret konto nu→ Med denne udbyder kan du også handle med CFD'er. 77% af detailinvestorer taber penge, når de handler CFD'er med denne udbyder. Du bør overveje om du forstår hvad CFD'er er, og om du har råd til at løbe den store risiko for at tabe dine penge.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *