Spring til indhold

Reinvest24 Anmeldelse (2021)

Anmeldelse af Reinvest24 - Sådan laver jeg ejendomsinvestering

Reinvest24 er giver dig mulighed for at investere i ejendomme for langt mindre penge end hvis du skulle købe hele ejendomme selv. Du får muligheden for at blive en del af en ejendom og på den måde for meget få penge blive en ejendomsinvestor, som normalt kun er muligt for dem med mange penge.

Til dato, har platformen:

 • 8200 investorer
 • 48 projekter, hvoraf 12 er succesfuldt afsluttet;
 • 14,8% IRR som et gennemsnitligt afkast fra afsluttede projekter;
 • Finansieret lån 9 mio. EUR
 • Tilbagebetalt investorer for over 3,8 mio. EUR
 • 0 misligholdt projekter

Hvad er nyt på platformen?

 1. To nye investeringstyper

Reinvest24 er kendt for dets unikke udlejningsprojekter, hvor du har muligheden for at investere i ejendomslån, som gavner på samme måde som at eje en procentdel af ejendommen. Den seneste sundhedskrise har dog fået dem til at kigge i andre retninger, hvilket har resulteret i tilføjelsen af ejendomssikrede lån og udviklingsprojekter.

I forhold til ejendomssikrede lån – de overrækker financieringen til tredjepartsudviklerne – i deres tilfælde, KIRSAN Swiss – en erfaren international udvikler, som er kendt for implementeringen af adskillige succesfulde projekter i Spanien, Letland, Schweitz, Tyskland, Rumænien og Moldova.

Hvad angår udviklingsprojekter, er det lån, hvor financieringen er brugt til at opkøbe en ejendom for at renovere og sælge den. I dette tilfælde, bliver renoveringsarbejdet, lige så vel som ejendommens ledelse, varetaget af Reinvest24 teamet.

 • Større arbejde for gennemsigtighed og projektopdateringer

Med nylige industriudviklinger in menter, har Reinvest24 besluttet at være tættere end nogensinde på deres investorer og informere dem om alle de mindre elementer der sker med deres projekter. Derfor har de introduceret en række opdateringer; kvartal ejendomsopdateringer, hvor de deler alle de seneste nyheder der angår deres udlejningsejendomme samt en serie blogartikler kaldet ”Insider Updates.” Vi synes godt om denne slags opdateringer, da investorerne her kan finde informationer om ethvert stadie i udviklingsprocessen, se de nyeste billeder og videoer fra byggepladsen og med egne øjne se en imponerende ejendom opstige fra en tom grund. Derudover har Tanel også lavet videoopdateringer.

 • Udvidelse til nye lande som Letland, Moldova og Spanien

Efter tilføjelsen af nye typer projekter, er nye lande fulgt trop. En interessant tilføjelse er Moldova, da mange investorer ikke er bekendte med hverken dette land eller dets muligheder. For eksempel har de for nylig udskiftet deres præsident og sigter efter snart at tilslutte sig den Europæiske Union. For nu er ejendomspriserne i hovedstaden meget lave, hvilket peger på stort potentiale i form af kapitalvækst. Vi foreslår, du læser mere information om Moldova i Reinvest24 blogsektionen.

 • Succesfulde projektudgange

Pr. dags dato, har Reinvest24 afsluttet 11 projekter og gennemsnitligt produceret et afkast på 14,8%. Mere information om deres afsluttede projekter samt lærerige erfaringer er tilgængelige i deres blogsektion.

 • Lancering a sekundært marked

I november lancerede Reinvest24 en tidlig udgangsmulighed, et sekundært marked. Det sekundære marked er et værktøj der tillader investorer at sælge deres ejendomskravsenheder (af de investerede ejendomme) og forlade denne ejendom inden dens officielle afslutning eller lånmæssig modenhed. Flere detaljerede oplysninger om hvordan et fungerer er tilgængelige i denne guide. Pr. konceptet af Reinvest24’s sekundære marked, er det mere avanceret sammenlignet med resten af de nuværende muligheder i industrien. Den primære fordel er, at salgsordrer kan købes delvist. Det betyder, at din investering kan købes af 100 forskellige brugere, en EUR fra hver, hvilket også giver muligheden for at reinvestere din månedlige udlejnings-/renteafkast.

 • Halveret provision – 1% i stedet for 2%

For nogle investorer var 2% provision en hindring. Nu er provisionen kun 1%, hvilket vi ser som værende helt i orden, taget i betragtning at de giver et af de højeste afkast for projekter med LTV svarende til 50%. Indskud og tilbagetrækning blev også hurtigere, hvilket resulterede i et 2 EUR-gebyr for tilbagetrækninger. Her ser vi også en trend, ide mange andre europæiske platforme også implementerede tilbagetrækningsgebyrer.

 • Komplet oversættelse af hjemmeside til spansk og åbning af filial i Spanien

Dette er den nyeste platformforbedring med, som vi især tror mange af jer vil finde interessant. I denne artikel forklarer Reinvest24 kort hvorfor de gjorde det og hvilket potentiale de ser i det spanske ejendomsmarked. På nuværende tidspunkt har de allerede finansieret deres første spanske projekt med 15,8% IRR og offentliggjort den næste, som i øjeblikket er ledig til investering og giver op til 15,9% hvis du investerer mere end 50.000 EUR.

Her kan du også læse interviewet med brand managere fra det spanske kontor, hvor de giver større indsigt i deres planer, due diligence, tidligere erfaring og fremtidsplaner (Google Translate kan anvendes). Derudover er investorerne også i stand til at komme til Valencia og besøge Reinvest24 spanske projekter og møde teamet.

Mange ting har ændret sig, men én ting har ikke: Reinvest24 er stadig meget konservative i forhold til hvad de offentliggør på platformen. Den udførlige due diligence og korrekt risikostyring resulterede i ikke at have store problemer selv under COVID-tiderne. VI er nysgerrige på at se hvordan platformen fortsat vil udvikle sig.

Værdifuldt materiale:

 1. Reinvest24 2020 videooverblik
 2. Højtydende muligheder i lån af ejendom – video

Hvorfor bør investorer overveje at tilføje Reinvest24 til deres portefølje?

reinvest projekter
 1. Alle projekter er sikrede med sikkerhedsstillelse

Alle Reinvest24 projekter er bakket op med ejendomsaktiver og er sædvanligvis første rang pant hvor LTV ikke overstiger 50%. I forhold til de projekter der har flere finansieringsstadier, er LTV lavere en eller tilsvarende med 50% på hvilket som helst stadie i projektets varighed. Det betyder at sikkerhedsstillelsesdækning af den totale mængde udstedt til projektet er mindst 200% på et vilkårligt tidspunkt.

 • Diversificering blandt markeder, låntyper og projektvarighed

Platformen tilbyder investeringsmuligheder i tre forskellige låntyper (udviklingsprojekter, ejendomssikrede lån, udlejningsprojekter) fra fire markeder (Estland, Letland, Moldova og Spanien) med varierende projektvarighed – fra seks til 36 måneder.

 • Adgang til de udviklende markeder

Reinvest24 er en genvej til Moldova, som tilbyder stort potentiale i form af ejendomsudviklinger og prisvækst. I øjeblikket er markedet 10-15 år bag Baltikum, bevægende imod at tilslutte sig EU. Markedet er også stadig i en tilpasningsfase, der giver projekter med højt afkast og lavt LTV.

 • Højtydende muligheder

Reinvest24 tilbyder et af de højeste udbytter på markedet, bakket op med ejendomsaktiver. Derudover, på investeringer over 50.000 EUR giver nogle projekter ekstra procenter. For eksempel tilbyder det nuværende ledige projekt fra Montesano, Spanien, 15,1% IRR og + 0,8% på investeringer over 50.000 EUR.

 • Få de samme fordele som ved at eje din egen ejendom

Udlejningsmuligheder er betragtet som den laveste risiko bland ejendomsinvesteringer. Desuden giver projekter fra Estland det bedste udbytte i EU-zonen 5%-8%. Ved at investere i denne type projekter, tjener du på to indkomstkilder – udlejningsudbytte og kapitalvækst.

 • Flot præstation under COVID og god track record af afsluttede projekter

Pr. dags dato har Reinvest24 49 projekter, hvoraf 11 er succesfuldt afsluttede. Det bedst præsterende projekt har genereret 24.3% IRR totalt. Under COVID havde platformen ingen store problemer eller forsømmelser, og var alt i alt blandt de bedste platforme i forhold til håndteringen af udfordringer.

 • Adgang til europæisk ejendom begyndende med 100 EUR

Hvis du vil begynde med at investere i europæisk ejendom, småt og passivt, kan du gøre det med 100 EUR og tjene op til 16,8% IRR. Desuden åbnede Reinves24 deres første internationale filial nær Valencia og det er nu også muligt at besøge projekter såvel som det spansktalende team.

 • Gennemsigtig tilgang og projektopdateringer

I beskrivelsen af projekter, kan investorer finde den nødvendige dokumentation så vel som at verificere den information, der er stillet til rådighed i registrene. I deres blogsektion dele de omfattende opdateringer om projekternes fremskridt. Her kan du se billeder, tjekke hvilket byggestadie projektet er i samt se oversigtsvideoer.

 • Tidlig afslutning med sekundært marked

Det sekundære marked tilbyder en tidlig afslutningsmulighed, hvis du vil afslutte projektet inden dens modne dag. Desuden, taget i betragtning at minimum investering i det sekundære marked er 1 EUR, kan du reinvestere dine månedlige udbetalinger og derved yderligere øge afkastet på investeringen.

Min erfaring med Reinvest24

Reinvest24 er en utrolig spændende platform hvor man nemt har mulighed for at investere i ejendom for kun 100 EURO, hvilket for mig der er glad for at sprede mine investeringer, er utroligt godt tilfreds med. Nedenfor kan du se mit afkast efter 2 år, hvor jeg startede med 200 EURO, som nu er blevet til 45,08EURO hvilket jeg er ganske godt tilfreds med når man tager i betragtning af at startinvesteringen kun var på 200 EURO.

reinvest24

Konklusion

Jeg syntes Reinvest24 er noget som vi i Danmark har manglet, for at blive ”rigtige” ejendomsinvestorer og rent faktisk føle at man får den månedlige indtægt fra lejen som de lejere der bor i lejlighederne og ejendommene betaler. Det kunne blive rigtigt interessant hvis platformen bliver oversat til Dansk en skønne dag, så endnu flere vil lære platformen at kende, nu hvor den er oversat til flere forskellige sprog.

Hvis du har lyst til at prøve at investere med Reinvest24, så er det oplagt at gøre som mig og lave en lille investering for at få en fornemmelse af hvordan platformen fungere som helhed.

Bonus

Den 07.05, så bliver Reinvest24 3 år gamle, og for at takke deres investorer med støtten, så giver de deres investorer en bonus.

Fra den 12.04.2021 til d. 12.05.2021 så vil investering i projekterne give en bonus på din totalte investering:

 • 0.25 % på din investering op til 1’000 EURO            
 • 0.5 % på din investering fra 1’001 til 5’000 EURO
 • 0.75 % på din investering fra 5’001 EURO             

For at deltage så kan du læse deres betingelser og vilkår her

5/5 - (1 vote)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *