Spring til indhold

Boligsalg: Sådan øger du værdien på din bolig inden salget

stabilokonomi artikel billede

Priserne på det danske boligmarked stiger fortsat. Overvejer du at sælge din bolig, men er du ikke helt sikker på, hvor meget du kan få for den? Så kan du på denne side, læse et par tips og tricks til, hvordan du kan øge værdien på din bolig inden du sælger, samt hvilke ting du skal overveje, inden du går i gang med salget.

Sæt huset i stand

Du behøver ikke at investere i dyre ombygninger og/eller tilbygninger til boligen, for at få den til at stige i værdi. Du kan, ved at fixe alle de små ting som skal fixes, ændre udtrykket din bolig giver markant.

Så er det en masse små ting, som trænger til en kærlig hånd, så få det fikset, inden du sælger. Har boligen f.eks. stikkontakter som hænger ud af væggen, ledninger til lamper som ikke er spændt fast til loftet eller væggen, tapet som er gået i stykker eller andre små skavanker, så vil det give dine købere et langt bedre førstehåndsindtryk af huset, hvis du får fixet disse.

En klat maling gør underværker

Hvis din stue eller andre rum i dit hjem, har mørke vægge, eller ikke modtager så meget naturligt lys, så kan en omgang hvid maling, virkelig give dine eventuelle købere en fornemmelse af at der er meget mere plads i rummende end der egentlig er. Lyse vægge giver rummet meget mere luft og hjælper også med at øge værdien af dit hus.

Lav en ny dør eller et ekstra vindue

Hvis det naturlige lys i stuen er begrænset, så kan et ekstra vindue eller en ny dør, måske være det som gør at dine eventuelle købere vælger dit hus, frem for et andet. Et nyt vindue eller en ny dør er faktisk ikke så dyrt at få monteret. Det koster typisk mellem 15.000 og 25.000 kr.

Hvis du ikke har råd til dette lige nu, så kan du her tage et rentefrit lån hos Sparxpress. Denne investering vil helst sikkert betale sig selv hjem igen, når dit hus bliver solgt.

Find en ejendomsmægler og boligadvokat med ”no cure no pay”

Når du skal finde den ejendomsmægler, som skal stå for salget af din bolig, så find en ejendomsmægler, som har konceptet ”no cure no pay”. ”No cure no pay” betyder at hvis ejendomsmægleren ikke får solgt din bolig, så vil du ikke blive opkrævet noget salær. Dette kan give dig en sikkerhed, som kan få dig til at sove trygt om natten.

Når du skal finde en boligadvokat, som skal hjælpe dig med salget, så find en boligadvokat, med samme princip. Boligadvokaterne fra Hviid Advokater bruger dette koncept. Så hvis du skal bruge en boligadvokat i Aarhus, så kan disse anbefales.

Slå selv boligen op på forskellige salgssider

Det sidste råd som du kan bruge, er at hjælpe ejendomsmægleren, ved selv at slå din boligs salgsside op på både din Facebook profil og på forskellige boligsider på nettet. Dette kan hjælpe dig og ejendomsmægleren med at skabe trafik og besøgende ind på din salgsside. Dette kan hjælpe til at din bolig bliver solgt hurtigere.

Du har ved at læse ovenstående, forhåbentligt fået mod på at øge værdien på din bolig, inden du går i gang med at sælge den.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *