Spring til indhold

Her er de bedste forbrugslån i Norge

Her er de bedste forbrugslån i Norge

Et lån er ikke bare et lån. Inden for den finansielle verden findes der alverdens forskellige termer for lån, mens én af de allermest populære termer og lån er forbrugslån.

Et forbrugslån defineres som et lån, der går direkte til reelt forbrug og mindre ting. Derfor er et forbrugslån også lavere, end hvis du stod og skulle låne penge til en konkret bil eller bolig.

Samtidig behøver banken heller ikke at vide nøjagtigt, hvad du skal bruge pengene på, når du opretter et forbrugslån.

Der kan derfor være mange gode argumenter for at optage et forbrugslån, men hvilke forbrugslån er egentlig de bedste i Norge?

Disse 3 forbrugslån er de bedste i Norge

Der findes mange forskellige norske forbrugslån, men en større undersøgelse og bedst-i-test på https://xn--anbefalteforbruksln-ixb.no/ har alligevel fundet frem til de 3 bedste. Lånene er kåret som de bedste forbrugslån i Norge i 2019 ud fra, at de har den højeste fleksibilitet, de er børsnoterede og har også betalingsforsikring (I tilfælde af, hvis du bliver arbejdsløs eller ramt af alvorlig sygdom). Lånene har dog ikke nødvendigvis de billigste renter, hvilket dog heller ikke er en forudsætning for, at et lån er det bedste på lang sigt.

Når det kommer til lån, er det nemlig vigtigt at overveje, hvad der bedste kan betale sig på lang sigt, og ikke hvad der er billigst i dag, hvis det betyder, at den samlede udgift bliver markant større.

Vinderne er derfor følgende:

  • Axo Finans

Axo Finans har en effektiv rente der starter på 15, 80 %, og har rigtig gode anmeldelser fra brugerne på Trustpilot. Her melder kunderne tilbage, at der er en rigtig god service i forbindelse med lånet, og at alt bare fungerer.

  • Lendo

Hos Lendo er der en effektiv rente med en start på 14,01 %.

På den norske side på Trustpilot roses Lendo for, at de skaber en god overskuelighed for at finde de bedste lån.

  • Bank Norwegian

Hos Bank Norwegian får du en effektiv rente på gennemsnitligt 17, 80 %, og banken roses for, at de udbyder en god spændvidde inden for lånebeløb.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *