Spring til indhold

Ønsker du en billigere ferie? Sådan sparer du penge med en VPN-forbindelse

Flere og flere har fået øjnene op for, hvorfor det er vigtigt at anskaffe sig en god VPN-forbindelse. VPN står for Virtual Pirate Network, og sikrer dig de bedste betingelser for, at du kan udnytte nettet mest optimalt – Sågar kan du bruge en VPN til at spare penge.

Én af de allerbedste grunde til at få sig en VPN er, at du kan sikre dig en sikker færden på internettet. Forstået på den måde at du med en VPN-forbindelse bliver usynlig på nettet, og bl.a. kan indstille din computer, telefon eller tablet til at befinde sig i Danmark, når du er på ferie i Australien. På den måde kan du altid få adgang til de tjenester du har brug for at benytte, uanset hvor du befinder dig. F.eks. lukker flere tv-kanaler og streamingtjenester ned for adgangen til programmer i andre lande, hvilket du i de fleste tilfælde kan undgå ved en god VPN.

Der findes mange forskellige slags VPN-forbindelser og du kan læse mere om de enkelte her: https://minip.dk/vpn/

Spar penge med din nye VPN

Derudover kan en VPN også hjælpe dig med at spare penge, når du køber hotel og flyrejser på nettet. I 2017 publicerede Jyllands-Posten en case om danskere, der sparede flere tusinde kroner ved at udnytte deres VPN-forbindelse til at købe de billigste rejser. F.eks. sparede en dansk rådgiver i dataetik over 2000 kroner, da hun ændrede sin lokation via. VPN til at være i Tyskland i stedet for Danmark.

Flere firmaer sætter nemlig priserne efter, hvad de vurderer, at folk er villige til at betale i de respektive lande. Derfor kan det hurtigt betale sig at skifte sin lokation, og en af de mest anbefalelsesværdige tjenester inden for VPN-forbindelse er fastestVPN. Det er tilmed én af de mest opdaterede og nye VPN-tjenester, som du kan downloade her: https://download.dk/programmer/sikkerhed/anti-spyware-privatliv/fastestvpn/58528

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *