Spring til indhold

Ryd op i dit liv – Der kan være penge at spare  

Vi har nok alle prøvet at blive distraheret i en hovedrengøring, fordi man finder en masse ting man egentlig havde glemt alt om. Vi har nemlig alle en masse ting liggende, som vi ikke bruger eller har behov for, men alligevel beholder, fordi man frygter at man alligevel vil stå og mangle det en dag. Dette betyder også, at vi fylder vores hjem med materielle genstande, som vi  har en tendens til at glemme vi har liggende.

Skil dig af med dem

På engelsk bruger man udtrykket ”decluttering”, som betyder at man skiller sig af med unødvendige genstande fra ens liv og hjem, hvilket der er mange grunde til at gøre. Som nævnt glemmer vi ofte hvad vi egentlig har liggende, hvilket kan resultere i at man køber flere af de samme genstande, fordi man glemmer at man har noget lignende derhjemme. Man kan derfor spare penge ved at rydde op en gang for alle, så man har styr på, hvad der ligger bagerst inde i skabene. Derudover kan man have ting af værdi liggende, som måske kan være til glæde for andre. Derfor kan man altid prøve at sælge ud i nogle af sine ting både på nettet eller på et lokalt loppemarked. Dette er både en hurtig og nem løsning på ens rod.

Når du nu er i gang

Det kan jo være, at det ikke kun er hjemmet, der trænger til en oprydning. Vores mobiltelefoner og computere er ofte fyldt op med diverse programmer, app’s, billeder osv., og derfor kan det være en idé at få ryddet ud i disse ting også. Det kan helt sikkert optimere din computer, hvis man laver en driveropdatering og fjerner de programmer man ikke længere skal bruge. Vi har nemlig en tendens til at glemme hvad der ligger på vores computere, og hvilket resulterer i en masse unødvendig rod. Læs mere her om hvordan man kan optimere ens computer.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *