Spring til indhold

5 metoder du kan bruge til at få din bolig til at stige i værdi

5 metoder du kan bruge til at få din bolig til at stige i værdi

Går du og overvejer at sælge din bolig? Eller vil du måske bare gerne selv bo i en bolig, som er mere værd? Så læs her 5 gode tips til, hvordan du kan få din bolig til at stige i værdi, ved at forbedre selve helhedslooket af den. De fleste af disse metoder er meget billige at udføre, hvis ikke helt gratis.

Fiks alle småskavankerne

Et godt sted at starte, når du gerne vil have din bolig til at stige i værdi, er ved at fikse alle de små småskavanker, som der har ophobet sig i din bolig. Dette kunne f.eks. være ledninger til lamper som hænger fra loftet, stikkontakter som hænger ud fra væggen, gulvlister som sidder løst, eller noget helt fjerde.

Disse ting er ofte billige hvis ikke gratis at fixe og det giver helhedslooket af din bolig et kæmpe boost, hvilket også i sidste ende får din bolig til at stige i værdi.

Giv haven en omgang

Næste sted som du kan gå i gang, er i din have, hvis altså du har sådan en. Haven er igen en af de ting som betyder utrolig meget for helhedslooket af din bolig. Haven er typisk en af de første ting, som man ligger mærke til, når man kigger på en bolig. Så giv din have en ordentlig omgang, ved at slå græsset, trimme hækkene og træerne, male stakittet osv.

Disse ting er igen ligesom det første råd meget billige at ordne, og vil få din bolig til at stige markant i værdi.

Byg en terrasse i haven

Når nu du er i gang med haven, så kan du også overveje at bygge eller investerer i at få bygget en træterrasse. En terrasse vil få din bolig til at stige voldsomt i værdi, da denne næsten vil tælle som ekstra beboelige kvadratmeter, da man kommer til at benytte den så meget. Især hvis det er en overdækket terrasse.

Hvis du vil høre mere om dine muligheder for at få en overdækket terrasse i din have, så tag en snak med kun-terrasser.dk. De er eksperter i at bygge terrasser i det danske miljø. Klik her, hvis du vil læse mere om dine muligheder for at få en overdækket træterrasse.

Mal de rum som trænger

Nu bevæger vi os indenfor igen. Næste step i denne guide til at få din bolig til at stige i værdi, er at male nogle af de rum i din bolig som trænger. Her skal du især have fokus på køkkenet, stuen og soveværelset. Prøv her at tænk lidt moderne og lad hver med kun at male alle dine vægge helt hvide. Du kan eksempelvis male en enkelt væg i din stue grå. Dette giver et super moderne look.

Køb noget flot tilbehør til din bolig

Til at slutte af på, kan du også købe noget nyt tilbehør til din bolig. En tom bolig eller en bolig med pyntegenstande og boligtilbehør som er købt i 80’erne, giver et udtryk af at din bolig er tudsegammel. Så invester i noget lækkert nyt boligtilbehør. Dette kan både være puder, duge, sengetæpper eller lignende.

Alt dette kan du finde i lækre kvaliteter og tidløse designs hos Georg Jensen Damask. Klik her, hvis du vil undersøge Georg Jensen Damasks boligtilbehør.

Ved at læse ovenstående, har du forhåbentligt fået skabt dig selv et overblik over, hvordan du ved at forbedre selve helhedslooket af din bolig, kan få din bolig til at stige i værdi.

Læs også: Huskøb – 10 gode råd inden du køber dit første hus

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *