Spring til indhold

Invester i en blog og tjen penge

Invester i en blog og tjen penge

Når det kommer til at tjene penge på din webshop, handler det om at få trafikken fra google rykket mod din webshop i stedet for konkurrentens og det kan selvfølgelig gøres på mange måder. Jeg kommer her med nogle gode råd til hvordan du kan øge salget ved at benytte content-marketing i form af en god gammeldags blog.

Vælg den rigtige kilde til din blog

Hvis du har en webshop, er det en rigtig god idé at starte en blog, da en blog vil give dig mulighed for skabe mere organisk trafik til din hjemmeside, som i sidste ende bør ende ud med flere konverteringer. Til at starte med er det relevant at vurderer hvorvidt bloggen skal være på en ekstern hjemmeside eller som en integreret del af webshoppen, der ser selvfølgelig fordele ved begge dele. Hvis du vælger at oprette en blog på en ekstern side, skal du selvfølgelig bruge et webhotel, og det er en rigtig god idé at du køber et nyt domæne til bloggen, så du har mulighed for at redigere kommentarer og har fuld kontrol over din blog, dog vil du være nødsaget til at ligge mange timer i forhold til at trækker læsere til bloggen. Når der er tale om en ekstern blog, handler det om at lede læseren over til din webshop når du laver test af produkter, giver tips og tricks osv. Til en ekstern blog er det en god idé at sørge for at finde nogle billige webhoteller, til at hoste din blog, ofte kræver en blog ikke meget plads eller den store fleksibilitet i forhold til server.

Vil du i stedet oprette bloggen som en integreret del af din hjemmeside, er det muligt at få medarbejdere eller ledere til at blogge om hvad der røre sig indenfor virksomheden, og samtidig benytte bloggen til at give gode råd til benyttelse af dit produkt, sælger du f.eks. køkkenudstyr er det en god idé at blogge om madlavning og opskrifter.

Planlæg din content

De fleste der starter en blog opdager, at det kan være svært at holde strømmen af blog indlæg kørende, og det er derfor en rigtig god idé til at planlægge dit indhold på bloggen. Når du planlægger dit indhold på bloggen langt frem i tiden, er du også mindre sårbar overfor sygdom og andre ting der kan betyde at den skrivende medarbejde er fraværende. Planlægningen gør det sågar muligt at skrive indlæg frem i tiden, så de kan postes tidligere i tilfælde af fravær. Desuden skal du planlægge indholdet efter de søgeord som din målgruppe søger på, så indholdet skaber så meget trafik som muligt, og de leads som bloggen skaber er af høj kvalitet. Det kan være en lang proces at få en blog op at køre, det er ikke en af de typer onlinemarketing der skaber direkte trafik, men som i længden kan skaffe de langt billigste leads, og kan være en massiv kilde til organisk trafik.

Afslutning

Det er som sagt en større investering at påbegynde en blog til din virksomhed, der skal ligges en masse mandetimer i at udforme content og udvikling af bloggen. Der findes også andre måder at skabe en nem trafik til din side, du kan med fordel også benytte sider som beskæftiger sig med Affiliated marketing hvor du betaler for hver konvertering du får fra den bestemte kilde. Uanset hvilken metoder du benytter til at skabe et stort ROI, Return on investment, skal der finansiering til, og det kan komme fra mange forskellige steder, nogen har egenkapitalen til at selv finansiere investeringen og andre skal have et lån. Det kan være en fordel at benytte nogle af de billigste kviklån, som gør det muligt for dig at låne penge over kort tid, og til eventyrer som banken måske ikke støtter.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *