Spring til indhold

Bitcoin i medvind – er det nu man skal investere?

Bitcoin i medvind - er det nu man skal investere?

Ind imellem får vi flere penge mellem hænderne. Det kan være fra en forretningsmæssig bonus, et salg af virksomhed eller måske endda fra en aktie, vi lige har solgt. Når du får flere penge mellem hænderne, kan det være en god idé at tænke på at investere dem, så de kan skabe endnu mere værdi i fremtiden. Men er det Bitcoin du skal investere i og er nu et godt tidspunkt?

Går du bare en lille smule op i investeringer, har du med garanti hørt mange historier om kryptovalutaen Bitcoin. I 2017 oplevede kryptobørsen et stort opsving og alle ville have en bid af kagen. Ret hurtigt efter dalede efterspørgslen dog og 2018 blev et dårligt år for den virtuelle møntfod. Nogle troede endda, at vi havde set det sidste, til Bitcoin.

En opadgående kurve

Eksperterne tog fejl. Bitcoin er tilbage og netop nu oplever Bitcoin stærk medvind på kryptobørsen. Kryptovaluta er back in the game og spekulanter begynder igen at holde et vågent øje. Måske er det tid til at du begynder at overveje, om du skal hoppe med på Bitcoin-bølgen.

Store svingninger

Særligt én ting har afholdt mange fra at investere i det virtuelle betalingssystem. Kryptovaluta svinger utrolig meget, faktisk med helt op til 10% på én enkelt dag. Kursen afhænger udelukkende af udbud og efterspørgsel og derfor kan Bitcoin give store afkast på relativt kort tid modsat almindelige aktier.

Gør investeringsprocessen lettere

Desværre har hele processen med at købe og sælge Bitcoin forvirret en stor del af befolkningen. Måske er du én af dem, der allerede har droppet tanken første gang du forsøgte at Google dig frem, til den bedste måde at investere i den digitale valuta. Der er heldigvis hjælp at hente. Udover råd og vejledning, kan du få en såkaldt krypto-robot til at tage sig af dine investeringer. Du indsætter blot et beløb, du gerne vil investere, og så klarer robotten alt det besværlige arbejde for dig. På siden her, kan du læse mere og finde en anmeldelse af systemet som tilsyneladende skulle fungere uden problemer.

Sæt dig ind i stoffet

Interesserer du dig nok for investeringer til selv at sætte dig ind i stoffet, behøver det ikke at tage 100 år og en sommer. Der findes både rådgivning – digital og personlig – samt masser af guides på nettet, der kan hjælpe. Læs eksempelvis denne artikel omkring kryptovaluta for begyndere.

Risikoen ved at investere

Som med alle andre investeringer, er der naturligvis en risiko. Det kan ikke undgås og det er vel i og for sig også en del af suset. De seneste år har man læst om alt fra nørdede teenagere, der har tjent kassen på kryptovalutaer, til familiefædre, der har måtte gå fra hus og hjem, fordi de har satset alt. Overvej derfor, før du går i gang, om du har råd til at leve med sådan en risiko.

Hold øje med medierne

Heldigvis fylder kryptovaluta en hel del i medierne, særligt når kursen er helt i bund eller på vej mod stjernerne, det er derfor værd at have antennerne ude og lytte til de eksperter, der udtaler sig om det virtuelle betalingssystem.

Rate this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *